ΙΩΝΙΚΟΣ

Έτοιμος ο Ντα Κόστα

Έτοιμος ο Ντα Κόστα
ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Αουγκούστο Ινάσιο καθώς σήμερα είδε τόσο τον Γιώργο Βουρεξάκη, όσο και τον Φιλίπ Ντα Κόστα να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης

Και αν για τον Βουρεξάκη ήταν κάτι το αναμενόμενο, η συμμετοχή του Ντα Κόστα αποτέλεσε έκπληξη καθώς χθες του είχε γυρίσει το πόδι και στη συνέχεια πρήσθηκε. Ωστόσο η θεραπευτική αγωγή του γιατρού, η εντατική φυσικοθεραπεία που του έκανε ο Σπύρος Ζήσης, αλλά και η θέληση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, έφεραν θεαματικά αποτελέσματα.

Βέβαια, προς το τέλος της προπόνησης ο Ντα Κόστα αισθάνθηκε κάποιες μικροενοχλήσεις, αλλά με τη συνέχιση της φυσικοθεραπείας θεωρείται σίγουρο πως θα βρίσκεται στη διάθεση του κ. Ινάσιο για το ματς με την ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ιωνικός, Χρήστος Κανελλάκης είχε σήμερα το απόγευμα πολύωρη συνεργασία με τον κ. Ινάσιο. Στη συνάντηση των δύο ανδρών, συζητήθηκαν με λεπτομέρειες όλα τα θέματα της ομάδας και αποφασίστηκαν οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν από εδώ και εμπρός.

Η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού για το ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ, θα συνεχιστεί με δύο προπονήσεις, αύριο το πρωί και την Παρασκευή το απόγευμα και στη συνέχεια ο Πορτογάλος προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα του ΟΑΚΑ.


TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ