ΙΩΝΙΚΟΣ

Πήρε "σκούπα" ο Κανελλάκης

Πήρε "σκούπα" ο Κανελλάκης
Κανελλάκης

Πήρε... σκούπα ο Κανελλάκης, αποδεσμεύθηκαν οι Τριανταφύλλου, Πικόν και Ρέμπελο

Κάτι που σκόπευε να κάνει κατά τη διάρκεια της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αλλά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, έκαναν επιτακτική την ανάγκη λήψης άμεσων πρωτοβουλιών για να αλλάξει το κλίμα και να σταλεί το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Έτσι και σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας, Αουγκούστο Ινάσιο, ο Κανελλάκης αποφάσισε να αποδεσμεύσει άμεσα τους Τριανταφύλλου, Πικόν και Ρέμπελο, με τον τελευταίο να απομένει η εκκρεμότητα να συμφωνήσει στους όρους λύσης του συμβολαίου του. Παράλληλα, έγιναν αυστηρές συστάσεις στους Νατσούρα, Φαμπίνιο και Μπεντενίκ, από τους οποίους η διοίκηση έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να δοθούν δανεικοί οι Κακαράς, Κωλέτσης, Αποσκίτης, Ρόκας και Καραδέμητρος. Από τη διοίκηση τονίζουν με έμφαση ότι αυτό είναι η αρχή του "ξεκαθαρίσματος" και πως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα ακολουθήσουν και άλλες αποδεσμεύσεις.

Από την άλλη πλευρά, ο Χρήστος Καννελάκης φροντίζει για την ενίσχυση της ομάδας και ήδη έχει "κλείσει" δύο ποδοσφαιριστές, η απόκτηση των οποίων θα ανακοινωθεί τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες πέντε μετεγγραφές ποδοσφαιριστών έτοιμων να στελεχώσουν τη βασική ενδεκάδα.

Σε δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ιωνικός αναφέρονται τα εξής:

" Παρά το γεγονός ότι τα ΜΜΕ έχουν αποφασίσει ήδη ότι ο Ιωνικός έχει υποβιβαστεί στη Β' κατηγορία, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί. Η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά απομένουν ακόμη 18 αγώνες και θα γίνουν τα πάντα για να παραμείνει ο Ιωνικός στη μεγάλη κατηγορία. Ο Ιωνικός δεν πρόκειται να γίνει Ακράτητος. Θα παλέψει μέχρι τέλος και είμαστε σίγουροι πως η 13η χρονιά του Ιωνικού στην Α' Εθνική κατηγορία δεν θα αποδειχθεί γρουσούζικη".

Σήμερα οι παίκτες του Ιωνικού είχαν ρεπό και έτσι η προετοιμασία για τον Σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, θα αρχίσει αύριο το πρωί με προπόνηση που θα γίνει στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Για το ματς με την ΑΕΚ ο Αουγκούστο Ινάσιο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ευθύμη Κοτίτσα, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής λόγω καρτών. Αντίθετα, θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Σωτήρχο, ο οποίος έχει αποθεραπευτεί πλήρως και από αυτή την εβδομάδα θέτει υποψηφιότητα για να συμπεριληφθεί στην 18άδα.













TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ