ΙΩΝΙΚΟΣ

"Καταστροφή για μένα ο Ιωνικός"

"Καταστροφή για μένα ο Ιωνικός"
Τριανταφυλλου

Ο Τάσος Τριανταφύλλου, μία μέρα μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον Ιωνικό, μίλησε για το "διαζύγιο"

" Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι εντελώς ξαφνικά ο πρόεδρος με φώναξε και μου είπε ότι δεν βρίσκομαι στα πλάνα του προπονητή μου και ότι θα λυθεί το συμβόλαιό μου. Τώρα αυτό δεν ξέρω πως γίνεται γιατί όταν ήρθε ο προπονητής στην ομάδα είχε προηγηθεί ο αγώνας κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα όπου είχα παίξει και μάλιστα είχα βάλει και γκολ στην συνέχεια ήρθαν οι δύο αγώνες με Πανιώνιο και ΟΦΗ που έμεινα εκτός αποστολής χωρίς λόγο. Ο Ιωνικός είναι ένα σωματείο ανοργάνωτο και οι άνθρωποι που δουλεύουν για την ομάδα δεν βοηθάνε γιατί δεν μπορούνε. Μετά την νίκη μας επι του Παναθηναϊκού όλοι μέσα στον Ιωνικό είδαν διαφορετικά την πορεία μας και στο επόμενο παιχνίδι με τον Άρη ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε με αποτέλεσμα να βγαίνουμε μόνοι μας με τον τερματοφύλακα και να μην δίνει την μπάλα ο ένας στον άλλον", τόνισε ο πρώην, πλέον, παίκτης του Ιωνικού και συμπλήρωσε:

" Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας και στην πλειοψηφία τους οι παίκτες της ομάδας έτσι μπορούν και αγωνίζονται. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καλοί παίκτες στον Ιωνικό, για παράδειγμα ο Κωνσταντινίδης που έχει κάνει καριέρα στην ΑΕΚ και δεν έχει δείξει τίποτα ακόμα στην ομάδα μας, όταν λοιπόν λείπει η καλή ψυχολογία δεν μπορούν να αποδώσουν και οι ποδοσφαιριστές. Εμένα ο προηγούμενος προπονητής μου έδειχνε ότι με υπολόγιζε αλλά λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη έπαθα μια θλάση και από τότε είναι σαν να... πέθανα για αυτούς. Πιστεύω πως το πέρασμά μου από τον Ιωνικό ήταν μια καταστροφή για την καριέρα μου".

Τέλος, αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ (έχει αγωνιστεί στο παρελθόν"... " Ο ΟΦΗ έχει συνοχή σαν ομάδα και όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Ιωνικό έχει πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Εμένα μου άφησε πολύ καλή εικόνα στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό και μέχρι τώρα έχει κάνει πολύ καλά αποτελέσματα. Σίγουρα οι άνθρωποι της ομάδας πρέπει να επικεντρωθούν στον στόχο που έθεσαν από την αρχή, αλλά αν βάλουν σκοπό πιο ψηλά θα πετύχουν τον στόχο αυτόν γιατί και οι άλλες ομάδες δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο όποτε γιατί να μην βγει Ευρώπη ο ΟΦΗ;".



TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ