ΙΩΝΙΚΟΣ

Παρελθόν ο Παχουέλο

Παρελθόν ο Παχουέλο
ΠΑΧΟΥΕΛΟ

Συνέχεια των προσωπικών επαφών και συζητήσεων του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου κ. Χρήστου Κανελλάκη, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας

Μετά το τέλος των τετ-α-τετ συναντήσεων, από την ΠΑΕ έγινε γνωστό ότι ο Παχουέλο αποτελεί από σήμερα παρελθόν για τον Ιωνικό, ασχέτως αν ο ίδιος οχυρώθηκε πίσω από το συμβόλαιό του. Ετσι, θα εξακολουθήσει να ανήκει στο δυναμικό της ομάδας, μέχρι να λυθεί και τυπικά το συμβόλαιό του. Η στάση του ξένου ποδοσφαιριστή, σχολιάστηκε ως εξής από στελέχη της ΠΑΕ Ιωνικός: " Παίκτης ο οποίος δεν έχει βοηθήσει σχεδόν καθόλου, αλλά παρόλα αυτά έχει πληρωθεί μέχρι κεραίας για τις μέχρι στιγμής υπηρεσίες του και οχυρώνεται πίσω από το συμβόλαιό του, αποδεικνύει ότι μάλλον ήρθε για τουρισμό. Όμως ο Ιωνικός έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση θέλει να έχει στις τάξεις του παίκτες που θα δίνουν τα πάντα για την ομάδα και θα τιμούν τα χρήματα που παίρνουν".

Οσον αφορά στους υπόλοιπους, ο κ. Κανελλάκης έκανε αυστηρές παρατηρήσεις και συστάσεις στον Φιλίπ Ντα Κόστα στον οποίο τόνισε ότι πρέπει να παίζει για την ομάδα και μόνο και όχι για τον εαυτό του και πρόσθεσε με νόημα: " Αφού είσαι μεγάλος ποδοσφαιριστής φέρε μας πρόταση από άλλη ομάδα να τη συζητήσουμε. Διαφορετικά βάλε το μυαλό στο κεφάλι σου, παίξε μπάλα για την ομάδα και να είσαι συνεπέστατος στις υποχρεώσεις σου και σε αυτά που σου ζητάει ο προπονητής σου. Η περίοδος της ανοχής τελείωσε και αν υποπέσεις στο παραμικρό παράπτωμα θα φύγεις."

Παρατηρήσεις και συστάσεις έγιναν και στους Γκούτμαν, Λετιέρι, ενώ, αντίθετα, οι Πουλόπουλος και Ονουάτσι πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ για προσωπικά τους ζητήματα.

Στο μεταξύ, σήμερα άρχισε η προετοιμασία των παικτών για τον αγώνα με την ΑΕΚ, που θα γίνει το Σάββατο στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας. Ο Γιώργος Βουρεξάκης, που έχει ένα χτύπημα στη γάμπα από τον αγώνα με τον ΟΦΗ, προπονήθηκε μόνος του, κάνοντας τροχάδην, αλλά αύριο θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα και φυσικά θα είναι στη διάθεση του Αουγκούστο Ινάσιο για τον αγώνα του Σαββάτου.

Προς το τέλος της σημερινής προπόνησης τραυματίστηκε ο Φιλίπ Ντα Κόστα, του οποίου γύρισε το δεξί πόδι και όπως δήλωσε ο γιατρός της ομάδας Γιάννης Βεκιάρης, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής υπέστη διάστρεμμα. Του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και η ακριβής εκτίμηση της κατάστασής του θα γίνει αύριο, οπότε θα τον εξετάσει εκ νέου ο κ. Βεκιάρης.










TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ