ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχονται οι μάνατζερ Ιμπάρμπο και Λεντέσμα

Έρχονται οι μάνατζερ Ιμπάρμπο και Λεντέσμα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι εκπρόσωποι των Κριστιάν Λεντέσμα και Βίκτορ Ιμπάρμπο αναμένεται να συναντηθούν με τον Νίκο Λυμπερόπουλο την Τετάρτη (28/12) και την Πέμπτη (29/12) αντίστοιχα.

Παρότι είναι γιορτινή εβδομάδα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει αρκετή δουλειά για τις αποδεσμεύσεις!

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συναντηθεί με τους ατζέντηδες των Βίκτορ Ιμπάρμπο και Κριστιάν Λεντέσμα, για να μιλήσουν για τη διακοπή της συνεργασίας τους.

Ο ατζέντης του Αργεντινού μέσου έρχεται την Τετάρτη (28/12), ενώ του Κολομβιανού επιθετικού, για τον οποίο σύμφωνα με ιταλικά media η κινέζικη Ουάν Ζαλ προσφέρει 7 εκατ. ευρώ στην Κάλιαρι, αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη (29/12).

Φυσικά, είναι διαφορετικές περιπτώσεις. Η αποχώρηση του Λεντέσμα φαίνεται πολύ πιο εφικτή, όχι μόνο λόγω του χαμηλού κασέ του, αλλά και λόγω των επαφών που ήδη έχει κάνει για να επιστρέψει στο Καμπιονάτο (Πεσκάρα η πρώτη υποψήφια, με προπονητή τον πρώην συμπαίκτη του στη Λάτσιο, Μάσιμο Όντο).

Είναι σαφέστατα πιο εύκολη από την αντίστοιχη περίπτωση του Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο οποίος όχι μόνο έχει υψηλότερο κασέ, αλλά ανήκει στην Κάλιαρι, η οποία δεν τον πουλά με λιγότερο από 6-7 εκατ. ευρώ. Δύσκολο να βρεθεί ομάδα που θα αγοράσει τον Κολομβιανό, διότι θα πρέπει να συμφωνήσει και ο ίδιος και η ιταλική ομάδα. Πιο εύκολο να βρεθεί ομάδα η οποία θα τον αποκτήσει ως δανεικό με οψιόν αγοράς. Ομως, ας μην αποκλείσουμε τίποτα.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Νίκος Λυμπερόπουλος... τρέχει εν μέσω εορταστικής περιόδου, διότι σε μεγάλο βαθμό η ενίσχυση του Παναθηναϊκού εξαρτάται από τις αποδεσμεύσεις των παικτών στους οποίους ο Μαρίνος Ουζουνίδης θεωρεί ότι δεν μπορεί να στηριχθεί.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ώρα για ξεσκαρτάρισμα
Την Τετάρτη (29/12) παρουσιάζονται οι Λυμπερόπουλος - Φύσσας
Εκτός των πρώτων κλήσεων ο Γουακάσο
Και η Μπολόνια στη διεκδίκηση του Ιμπάρμπο
"Δεν φεύγει ο Ιμπάρμπο από τον Παναθηναϊκό"
Αρχίζει η προετοιμασία για τον Πλατανιά
Ο Λεντέσμα προωθεί τη μεταγραφή του
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ