ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Εκτός των πρώτων κλήσεων ο Γουακάσο

Εκτός των πρώτων κλήσεων ο Γουακάσο

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο δεν είδε το όνομα του στους ποδοσφαιριστές που ανακοίνωσε η γκανέζικη ομοσπονδία ποδοσφαίρου, αλλά δεν ανησυχεί για το Copa Africa 2017. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο δεν συγκαταλέγεται στους 18 ποδοσφαιριστές τους οποίους ανακοίνωσε η γκανέζικη ομοσπονδία την Τρίτη (27/12) και οι οποίοι έχουν την υποχρέωση να παρουσιαστούν στην πρωτεύουσα Άκρα την Τετάρτη (28/12), για την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συμμετάσχει στο Copa Africa 2017, που αρχίζει στις 13 Ιανουαρίου στη Γκαμπόν. Τα γκανέζικα μέσα ενημέρωσης διευκρινίζουν ότι ο Γουακάσο και οι Ασαμόα Γκιάν, Άντριου και Τζόρνταν Αγιού, Κριστιάν Αστού και Ντάνιελ Αρτέι, θα ενσωματωθούν στις 2 Ιανουαρίου, στις προπονήσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ωστόσο, η διαφωνία που προέκυψε μεταξύ της διοίκησης της ομοσπονδίας και του ομοσπονδιακού προπονητή, Αβραάμ Γκραντ, αναφορικά με τις κλήσεις προκαλεί απορίες και ανησυχίες για την κατάληξη της και επηρεάζει και τους διεθνείς.

Στην πατρίδα του ο Εμποκού

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού βρίσκεται στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κογκό και έχει ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα. Η αποστολή επισκέφτηκε την Τρίτη (27/12) τον πρωθυπουργό της χώρας, Σάμι Μπαντιμπανγκά Ντίτα και την Τετάρτη (28/12), θα μεταβεί στο Γιαουντέ του Καμερούν, για προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια. Ο προπονητής έχει προεπιλέξει 31 παίκτες, αλλά ο Εμποκού θεωρείται από τους ενδεκαδάτους και δεν κινδυνεύει εν όψει των αποκλεισμών.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ