ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Και η Μπολόνια στη διεκδίκηση του Ιμπάρμπο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Η Μπολόνια προστίθεται στις ομάδες που παρακολουθούν τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, ενώ η πρόταση της Πεσκάρα απορρίφθηκε από την Κάλιαρι. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ανεξαρτήτως της κατάληξης, κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν έχει πέραση... Μετά την κινεζική Ουχάν Ζαλ, η Μπολόνια φέρεται να εξετάζει τις τελευταίες ώρες τον Κολομβιανό επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Ο διακαής πόθος είναι ο 29χρονος Ιταλός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αλέσιο Σέρσι, αλλά οι δυσκολίες του εγχειρήματος οδηγούν σε άλλες επιλογές.

Ο Ιμπάρμπο είναι μία από τις επικρατέστερες, αλλά δεν είναι εύκολη. Διότι σύμφωνα με την ιστοσελίδα "corrieredellosport.it", η πρόταση της ανταγωνίστριας Πεσκάρα, ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, απορρίφθηκε από την Κάλιαρι ως χαμηλή.

Η Μπολόνια έχει κάνει ανεπίσημη κρούση, αλλά δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη προσφορά και περιμένει. Βέβαια, η στάση της Κάλιαρι δεν πρόκειται να μεταβληθεί, τουλάχιστον άμεσα και εμμένει να ζητά 6 εκατομμύρια ευρώ.

Οπότε, εάν δεν έχει τη διάθεση να καλύψει άμεσα τις απαιτήσεις της Κάλιαρι, τότε η Μπολόνια θα χρειαστεί να επανέρθει στη διάρκεια του Ιανουαρίου, με την προσδοκία να τον αποκτήσει με λιγότερα χρήματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ