ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δεν φεύγει ο Ιμπάρμπο από τον Παναθηναϊκό"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Κάλιαρι δεν πρόκειται να συναινέσει στην παραχώρηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο, εάν δεν λάβει 6 εκατομμύρια ευρώ. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Την προσφορά της Ουχάν Ζαλ από την Κίνα, ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, για τα δικαιώματα του Βίκτορ Ιμπάρμπο και την αρνητική απάντηση της Κάλιαρι, αποκάλυψε τη Δευτέρα (26/12) η ηλεκτρονική έκδοση του “Sky Sports Italia”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, η Κάλιαρι ζήτησε 6 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Κολομβιανό επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό ως δανεικός.

Σε νεότερο δημοσίευμα της, η ιστοσελίδα προσθέτει άλλη μία λεπτομέρεια… «Για λιγότερα από έξι εκατομμύρια ευρώ, ο ποδοσφαιριστής δεν μετακινείται από την Ελλάδα. Αυτή είναι η κατάσταση, για την ώρα» αναφέρει το κείμενο.

Είναι προφανές πως με τη δεδομένη πρόθεση της Κάλιαρι, ο Παναθηναϊκός θα διατηρήσει στο δυναμικό του τον Ιμπάρμπο, ανεξαρτήτως της εισήγησης του Μαρίνου Ουζουνίδη. Διότι για να πάει σε άλλη ομάδα ο 26χρονος στράικερ, θα χρειαστεί να αλλάξει η προαναφερόμενη απόφαση.

Δεν εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό

Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Κάλιαρι στον μονοετή δανεισμό του Ιμπάρμπο, έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ. Η συμφωνία είναι ισχυρή και για να «σπάσει», απαιτείται η συναίνεση της ιταλικής ομάδας, η οποία είναι απίθανο να συναινέσει, εάν δεν εξασφαλίσει με άλλο τρόπο τα χρήματα που προβλέπεται να λάβει έως το καλοκαίρι.

Φυσικά, πρέπει να θεωρείται απίθανο το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να καταβάλλει ολόκληρο το ποσό και ταυτόχρονα, να αφήσει τον παίκτη να φύγει. Επειδή σε μία τέτοια περίπτωση, θα αναγκαστεί να πληρώσει και τον αντικαταστάτη και να ζημιωθεί περαιτέρω. Άρα, μόνο εάν η Κάλιαρι ικανοποιηθεί με κάποιο τρόπο, θα φύγει ο Ιμπάρμπο.

Από την άλλη, σε μία ενδεχόμενη πρόταση προς την Κάλιαρι, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να προβάλλει αξιώσεις για να συγκατατεθεί στην πρόωρη διακοπή του δανεισμού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ