ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λεντέσμα προωθεί τη μεταγραφή του

Ο Λεντέσμα προωθεί τη μεταγραφή του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κριστιάν Λεντέσμα μίλησε με τον προπονητή της Πεσκάρα και παλιό συμπαίκτη του, Μάσιμο Όντο για την πιθανή συνεργασία τους.

Το ενδιαφέρον της Πεσκάρα για τον Κριστιάν Λεντέσμα έχει καταγραφεί από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα “Live Sport” η υπόθεση έχει προχωρήσει περισσότερο.

Αντίθετα, έχουν αρχίσει οι διεργασίες για την επιστροφή του Αργεντινού χαφ στη Serie A, μετά από 1,5 χρόνο. Ο Λεντέσμα φέρεται να επικοινώνησε με τον προπονητή της Πεσκάρα, Μάσιμο Όντο και συζήτησαν για την προοπτική να συνεργαστούν.

Ο Λεντέσμα ενημέρωσε τον Όντο για την επιθυμία του να φύγει από τον Παναθηναϊκό και τη διάθεση της ΠΑΕ να τον αποδεσμεύσει. Συνεπώς, θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στην Πεσκάρα, έναντι ενός μικρού ποσού.

Οι δύο άνδρες υπήρξαν συμπαίκτες στη Λάτσιο και διατηρούν φιλική σχέση, οπότε ήταν εφικτό να συνομιλήσουν. Ωστόσο, η θέση του Όντο στην τεχνική ηγεσία της Πεσκάρα κρίνεται επισφαλής, εξαιτίας της τελευταίας θέσης στη βαθμολογία.

Προς το παρόν, η Πεσκάρα δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Λεντέσμα, αναμένοντας την αποδέσμευση του από τον Παναθηναϊκό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ