ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ένταση μεταξύ Μαρσέλο και Ράμος

Real Madrid's Marcelo controls the ball during a training session at the team's Valdebebas training ground in Madrid, Spain, Monday, March 4, 2019. Real Madrid will play against Ajax in a Champions League soccer match on Tuesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Marcelo controls the ball during a training session at the team's Valdebebas training ground in Madrid, Spain, Monday, March 4, 2019. Real Madrid will play against Ajax in a Champions League soccer match on Tuesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Μία άσχημη κουβέντα του Μαρσέλο προς τους συμπαίκτες του στην προπόνηση ήταν αρκετή, ώστε να στραφεί εναντίον του ο αρχηγός της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος.

Το κλίμα στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι και το καλύτερο, αφού ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ και η γενικότερη άσχημη πορεία της "Βασίλισσας", που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός στόχων από τον Μάρτιο, έχει φέρει τα πάνω-κάτω.

Η διαφωνία μεταξύ Πέρεθ και Ράμος, το ζήτημα της απόλυσης του Σολάρι και η ανεύρεση του αντικαταστάτη του συσκοτίζουν την κατάσταση στους "Μερένγκες" και φαίνεται ότι χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο από το χθεσινό ξέσπασμα απέναντι στη Βαγιαδολίδ για να διορθωθεί το αρνητικό κλίμα.

Ενδεικτικό της κακής ατμόσφαιρας είναι ένα περιστατικό το οποίο δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Μαρσέλο και τον Σέρχιο Ράμος, στη τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν νικητής ενός μικρού προπονητικού παιχνιδιού και φέρεται να είπε προς τους συμπαίκτες του "Τώρα...θα με ανακουφίσετε". Ο Ράμος αμέσως έτρεξε προς εκείνον καλώντας τον να ζητήσει συγγνώμη για την έλλειψη σεβασμού του.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "AS" η συμπεριφορά του Μαρσέλο προς τους συμπαίκτες του έχει αλλάξει από τότε που ο Σολάρι τον έβαλε στον πάγκο, με παρόμοια περιστατικά να συμβαίνουν αρκετές φορές. Κάπως έτσι, δίνεται "τροφή" στα δημοσιεύματα περί μετακόμισης του Βραζιλιάνου στην Γιουβέντους το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Αποκάλυψη Καλδερόν: "Ο Μουρίνιο στην Ρεάλ με 17.000.000 ευρώ το χρόνο"
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μαρσέλο απάντησε στα δημοσιεύματα για Γιουβέντους
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ