ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

La Stampa: Συμφωνία Μαρσέλο - Γιουβέντους

Real defender Marcelo takes a seat on the bench before the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real defender Marcelo takes a seat on the bench before the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Στην αποκάλυψη ότι έχουν "πέσει" ήδη οι υπογραφές μεταξύ του Μαρσέλο και της Γιουβέντους, προχώρησε με δημοσίευμά της η ιταλική εφημερίδα "La Stampa".

Ο βραζιλιάνος αριστερός μπακ, έχει χάσει την θέση του στην βασική 11άδα της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Σέρχιο Ρεγκιλόν. Ο παραγκωνισμός του στον πάγκο δεν αρέσει καθόλου στον Μαρσέλο και σύμφωνα με την ιταλική "La Stampa" ήδη έχει συμφωνήσει για την μετακίνηση του στο Τορίνο.

Ο Μαρσέλο φέρεται να μίλησε με τον γενικό διευθυντή της Ρεάλ, Χοσέ Άνχελ Σάντσες, εκφράζοντας του τα παράπονα του, αλλά και την επιθυμία του να φύγει από την Μαδρίτη το καλοκαίρι.

Η ιταλική εφημερίδα προχωράει την ιστορία ακόμη πιο μακριά και αναφέρει ότι ήδη έχει υπογράψει με την Γιουβέντους συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας, με τον βραζιλιάνο να βάζει στον λογαριασμό του 12 εκατομμύρια την σεζόν.

Εάν το δημοσίευμα ισχύει, τότε ο Μαρσέλο θα συναντήσει ξανά τον συμπαίκτη, αλλά και φίλο του, Κριστιάνο Ρονάλντο με τον οποίο πήραν μαζί τέσσερα Champions League από το 2014 και μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ