LA LIGA

Βαγιαδολίδ - Ρεάλ 1-4: "Ξέσπασε" μετά τον διασυρμό από τον Άγιαξ

Real Madrid's Karim Benzema, celebrates his second goal against Real Valladolid during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valladoid FC at Jose Zorrila New stadium in Valladolid, northern Spain, Sunday, March 10, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Madrid's Karim Benzema, celebrates his second goal against Real Valladolid during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valladoid FC at Jose Zorrila New stadium in Valladolid, northern Spain, Sunday, March 10, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε πως έχει ακόμα σημάδια ζωής καθώς λίγες ημέρες μετά την ευρωπαϊκή της συντριβή από τον Άγιαξ, νίκησε με το εμφατικό 4-1 στην έδρα της Βαγιαδολίδ (VIDEOS).

Είναι ακόμα ζωντανή! Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε το βράδυ της Κυριακής από το "Χοσέ Θορίγια" η πληγωμένη και ταλαιπωρημένη τη φετινή σεζόν Ρεάλ Μαδρίτης.

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό-σοκ στο Champions League με το 1-4 από τον Άγιαξ (πιο βαριά εντός έδρας ήττα στην ευρωπαϊκή ιστορία της), η ομάδα του Σαντιάγο Σολάρι επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ στην έδρα της Βαγιαδολίδ και μάλιστα με ανατροπή, γεγονός που της δίνει λίγες ημέρες ηρεμίας και την εδραιώνει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι μέχρι να φτάσει στο εμφατικό αυτό 4-1, η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας "τα είδε όλα", με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν απόλυτα στο πρώτο ημίωρο, έχοντας ένα γκολ, ένα χαμένο πέναλτι και δύο ακόμα τέρματα που ακυρώθηκαν μέσω χρήσης VAR!

Στο 12' ο Αλκαράθ αστόχησε απελπιστικά από την άσπρη βούλα στέλνοντας τη μπάλα πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουρτουά (πέμπτο χαμένο πέναλτι για την Βαγιαδολίδ φέτος!) ενώ στο 13' και στο 18' τη σκυτάλη του μοιραίου πήρε ο Γκουαρδιόλα που έστειλε δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ισάριθμες φορές είδε τον διαιτητή να ακυρώνει το γκολ (ορθώς) μέσω VAR (ήταν σε θέση οφσάιντ).

Η δικαίωση των προσπαθειών της Βαγιαδολίδ ήρθε τελικά στο 29', με τον Ανουάρ να αξιοποιεί το γύρισμα της μπάλας από τον Γκουαρδιόλα και να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, όμως δεν χάρηκαν παρά πέντε λεπτά μόνο το προβάδισμά τους οι γηπεδούχοι.

Και αυτό γιατί η Ρεάλ ισοφάρισε στο 34', με τον γκολκίπερ Μασίπ να αποτυγχάνει να διώξει τη μπάλα μετά από κόρνερ (προσπάθησε ανεπιτυχιώς με γροθιά) και τον Βαράν από κοντά να σκοράρει για πρώτη φορά με το πόδι μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια για το 1-1.

Με αυτό το αποτέλεσμα πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έπαψαν να είναι τόσο πιεστικοί, έκανα λάθη στην άμυνα, και η Ρέαλ με την ποιότητα και την εμπειρία των παικτών της τα τιμώρησε!

Ο Καρίμ Μπενζεμά με πέναλτι στο 51' (το κέρδισε ο Οντριοθόλα) και με σκαστή κεφαλιά στο 59' έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, φτάνοντας τα 140 στην La Liga με τη φανέλα της Ρεάλ, ενώ το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Μόντριτς, που με άψογο πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τους Μαδριλένους.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μασίπ, Χοακίν, Καλέρο, Πλάνο (86' Ουνάλ), Γκουαρδιόλα, Αλκαράθ, Αντονίτο, Μίτσελ, Νάτσο, Ανουάρ (63' Βέρντε), Κέκο (73' Κοπ)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Οντριοθόλα, Νάτσο, Βαράν (88' Βαγέχο), Ρεγκιλόν (89' Μαρσέλο), Μόντρις, Καζεμίρο, Κρόος (74' Βαλβέρδε), Θεμπάγιος, Μπενζεμά, Ασένσιο

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-4 (HIGHLIGHTS):

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 8 Μαρτίου

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Εσπανιόλ 1-1 (80' Ραούλ Γκαρθία / 9' Φακούντο Φερέιρα)

Σάββατο 9 Μαρτίου

Αλαβές - Έιμπαρ 1-1 (58' Ινούι / 71' Καρδόνα)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεγκανές 1-0 (50' Σαούλ)

Μπαρτσελόνα - Ράγιο Βαγεκάνο 3-1 (38' Πικέ, 51' πεν. Μέσι, 82' Σουάρες / 25' Ντε Τομάς)

Χετάφε - Ουέσκα 2-1 (50' 77' πεν. Μάτα / 35' Γκαγέγο)

Κυριακή 10 Μαρτίου

Θέλτα - Μπέτις 0-1 (80' Χεσέ)

Τζιρόνα - Βαλένθια 2-3 (22' Ραμάλιο, 83' πεν. Στουάνι / 14' Γκέδες, 53' Παρέχο, 90' Τόρες)

Λεβάντε - Βιγιαρεάλ 0-2 (93' αυτ. Ρομπέρ, 96' Τσουκουέζε)

Σεβίλλη - Ρεάλ Σοσιεδάδ 5-2 (25' Σαράμπια, 48' 58' 61' Μπεν Γεντέρ, 69' αυτ. Ογιαρθάμπαλ / 28' 77' πεν. Ογιαρθάμπαλ)

Βαγιαδολίδ - Ρεάλ 1-4 (29' Ανουάρ / 34' Βαράν, 51' πεν. 59' Βαράν, 85' Μόντριτς)

Photo Credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ