ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αποκάλυψη Καλδερόν: "Ο Μουρίνιο στην Ρεάλ με 17.000.000 ευρώ το χρόνο"

Manchester United manager Jose Mourinho celebrates after Juan Mata scores his side's second goal of the game during their English Premier League soccer match against Fulham at Old Trafford, Manchester, England, Saturday, Dec. 8, 2018. (Barrington Coombs/PA via AP)
Manchester United manager Jose Mourinho celebrates after Juan Mata scores his side's second goal of the game during their English Premier League soccer match against Fulham at Old Trafford, Manchester, England, Saturday, Dec. 8, 2018. (Barrington Coombs/PA via AP) BARRINGTON COOMBS/PA VIA AP

Ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ, Ραμόν Καλδερόν αποκάλυψε πως ο Ζοζέ Μουρίνιο θα είναι ο νέος τεχνικός των "μερένγκες", ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει.

Αυτό που θεωρείται σίγουρο στην παρούσα φάση όσον αφορά στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι το εξής: ο Σαντιάγο Σολάρι θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο της στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με την Βαγιαδολίδ το βράδυ της Κυριακής (21:45) και η νέα εβδομάδα θα βρει άλλον προπονητή στην τεχνική ηγεσία της.

Ποιός θα είναι αυτός; Εδώ μόνο σενάρια υπάρχουν προς το παρόν, ωστόσο ο Ραμόν Καλδερόν φέρεται πως έχει πληροφόρηση εκ των έσω, αν λάβει κανείς υπόψη τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στο "Bein Sports".

"Κατά 90% ο Μουρίνιο θα είναι στην Ρεάλ την ερχόμενη εβδομάδα, ίσως από τη Δευτέρα", άρχισε τις αποκαλύψεις του ο πρώην πρόεδρος των "μερένγκες" και συνέχισε: "Η απόφαση για την απόλυση του Σολάρι έχει ήδη παρθεί, όμως δεν γίνεται άμεσα μόνο και μόνο επειδή υπάρχει στη μέση το παιχνίδι με την Βαγιαδολίδ.

Ο σύλλογος κάλεσε τον Ζιντάν όμως η απάντηση ήταν αρνητική, είπε πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει. Ο Μουρίνιο αντίθετα είναι πολύ ευτυχισμένος που θα κάτσει εκ νέου στον πάγκο της Ρεάλ".

Ο Καλδερόν υποστήριξε επίσης πως ο 55χρονος Πορτογάλος τεχνικός θα υπογράψει αρχικά συμβόλαιο τρίμηνης διάρκειας μέχρι το φινάλε της σεζόν, ενώ κατόπιν θα δώσει τα χέρι του με τους Μαδριλένους για νέο τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές ύψους 17.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με τον Καλδερόν, ο μάνατζερ του Μουρίνιο, Ζόρζε Μέντες, αναμένεται την Κυριακή στην ισπανική πρωτεύουσα για να συζητήσει λεπτομέρειες της συνεργασίας, ενώ ο Μουρίνιο έχει ζητήσει τέσσερα "βαριά" ονόματα να αποχωρήσουν το καλοκαίρι: οι Μπενζεμά, Μαρσέλο, Μπέιλ και Σέρχιο Ράμος.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του Καλδερόν για το επικείμενο deal Μουρίνιο-Πέρεθ, μένει να δούμε αν οι συγκεκριμένοι τέσσερις παίκτες θα αποχωρήσουν όντως από την Μαδρίτη ή θα αναγκαστεί να συνυπάρξει μαζί τους ο "special one" με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κλίμα εντός των αποδυτηρίων.

Photo Credits: Barrington Coombs/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ