ΠΑΟΚ

Χοσάμ Χασάν: "Ο Ουάρντα θα παίξει σε κορυφαίο πρωτάθλημα"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Παναιτωλικός, Ουάρντα EUROKINISSI SPORTS

Ο βετεράνος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Χοσάμ Χασάν, πιστεύει πολύ στην εξέλιξη του Αμρ Ουάρντα. Τι τον συμβουλεύει ο Μαγκντί Τολμπά.

Η επικείμενη μεταγραφή του Αμρ Ουάρντα από τον Παναιτωλικό στον ΠΑΟΚ απασχολεί έντονα και τα μέσα ενημέρωσης στην Αίγυπτο.

Δύο βετεράνοι παίκτες του "Δικεφάλου" κλήθηκαν να καταθέσουν την άποψή τους για το τι μπορεί να πετύχει στην καριέρα του από εδώ και πέρα ο 23χρονος επιθετικός. Τα όσα είπαν παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

Μαγκντί Τολμπά:

"Η συμβουλή μου στον Αμρ είναι να αντέξει στην πίεση που θα αυξηθεί μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη βάση οπαδών σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και και όχι μόνο. Ως εκ τούτου υπάρχει μεγάλη πίεση. Εύχομαι στον Ουάρντα καλή επιτυχία στο του νέο ταξίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Χοσάμ Χασάν:

"Η μεταγραφή του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Ο Αμρ είναι πολύ καλός παίκτης με μεγάλες δυνατότητες βελτίωσης και πιστεύω ότι σύντομα θα τον δούμε σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, στην Αγγλία ή στην Ισπανία".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

POLL: Ποια είναι η καλύτερη 11άδα του πρώτου γύρου;
Ισπανικό ενδιαφέρον για Τζαβέλλα: Πρωτοσέλιδο ο παίκτης της Εθνικής!
Το στόρι πίσω από τις μεταγραφές Πρίγιοβιτς και Ενρίκε
Το πλάνο του Σαββίδη για την Θέρμη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ