ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισπανικό ενδιαφέρον για Τζαβέλλα: Πρωτοσέλιδο ο παίκτης της Εθνικής!

Ισπανικό ενδιαφέρον για Τζαβέλλα: Πρωτοσέλιδο ο παίκτης της Εθνικής!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ρεάλ Μπέτις δείχνει να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος έλυσε τη Δευτέρα (16/1) το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μπέτις φέρεται να βρίσκεται ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο 29χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος απ' τον ΠΑΟΚ και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που ίσως να είναι εκτός συνόρων.

Μπορεί να ειπώθηκε ότι ο Έλληνας διεθνής απασχολεί την ΑΕΚ, αλλά η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να δηλώσει ότι για την ώρα δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο, θέλοντας να χαμηλώσει τους τόνους. Ακόμα, ο Παναθηναϊκός δείχνει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μαρίνο Ουζουνίδη να έχουν θετική άποψη για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ

Πάντως, η Ρεάλ Μπέτις δείχνει να ενδιαφέρεται για τον Τζαβέλλα και σίγουρα η προοπτική της Ισπανίας δεν περνά απαρατήρητη. Μάλιστα, η Estadio Deportivo αφιερώνει το σημερινό της πρωτοσέλιδο στον 29χρονο μπακ, επισημαίνοντας: " Ο Έλληνας αριστερός κεντρικός μπακ, που μπορεί επίσης να αγωνιστεί και στα άκρα, έχει προταθεί στην Μπέτις. Είναι ελεύθερος και το μόνο που απαιτείται είναι ένα μεσαίου τύπου συμβόλαιο".

Θα έχει, λοιπόν, ενδιαφέρον να δούμε εάν αληθεύει το εν λόγω δημοσίευμα κι αν ο Γιώργος Τζαβέλλας νιώθει έτοιμος, ώστε να αφήσει την Ελλάδα και να μετακομίσει στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπέτις.

Ισπανικό ενδιαφέρον για Τζαβέλλα: Πρωτοσέλιδο ο παίκτης της Εθνικής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ελεύθερος Τζαβέλλας και ο μετρημένος Παναθηναϊκός
Παρελθόν ο Τζαβέλλας
«Χαμηλώνει» η ΑΕΚ το θέμα Τζαβέλλα
Τόσα δίνει η ΑΕΚ στον Τζαβέλλα
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ