ΠΑΟΚ

Το πλάνο του Σαββίδη για την Θέρμη

Το πλάνο του Σαββίδη για την Θέρμη

Ο Σαββίδης σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Θεσσαλονίκη έχει στόχο να φτιάξει πάρκο αναψυχής στην Θέρμη και έχει ήδη καταθέσει την πρόταση του στον δήμαρχο της συμπρωτεύουσας Γιάννη Μπουτάρη.

Η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να φτιάξει προπονητικό κέντρο για την ομάδα του ΠΑΟΚ στην Θέρμη είναι γνωστή εδώ και καιρό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την συμπρωτεύουσα και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας www.voria.gr ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει ακόμα πιο μεγαλεπήβολα σχέδια.

Αυτό περιλαμβάνει την ανάπτυξη πάρκου αναψυχής στη Θέρμη, με ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα κάνει λόγο για ένα "Πάρκο αναψυχής πολλαπλών δραστηριοτήτων, που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής τόσο στην περιοχή της Θέρμης όσο και ευρύτερα στην ανατολική Θεσσαλονίκη".

Και συνεχίζει λέγοντας: "Το πλάνο ανάπτυξης της έκτασης των 500 στρεμμάτων, που ανήκει στον δήμο Θεσσαλονίκης, περιλαμβάνει, εκτός βέβαια από την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών, τη δημιουργία ξενοδοχείου, εστιατορίου, αθλητικών γηπέδων, παιδικής χαράς, ποδηλατοδρόμου, χώρου land art, καθώς και μία μεγάλη έκπληξη, ένα adventure park που θα συναρπάσει όλους όσοι αναζητούν την περιπέτεια στη φύση".

Η ιστοσελίδα μάλιστα αναφέρει πως το πλάνο έχει ήδη παρουσιαστεί στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη και σε δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την προοπτική αυτή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ