ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χοχάουζερ:"Δεν έχουμε πρόταση για Ίβανσιτς"

Χοχάουζερ:"Δεν έχουμε πρόταση για Ίβανσιτς"
Ιβανσιτς

Χοχάουζερ: "Δεν έχουμε πρόταση απο τον Παναθηναϊκό για Ίβανσιτς". Δεν προπονήθηκε ο Ν' Ντόι

Ο Αντρέας Ίβανσιτς μπορεί να δηλώνει οτι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και να μην επιστρέψει στην Αυστρία για λογαριασμό της Σάλτσμπουργκ, όμως ο τεχνικός διευθυντής των "ταύρων", Χάιντζ Χοχάουζερ, έχει εντελώς διαφορετική άποψη.
Ο παράγοντας του αυστριακού συλλόγου δήλωσε στα ΜΜΕ της χώρας οτι μπορεί να πείσει τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, ενώ ξεκαθαρίζει οτι δεν έχει καμία πρόταση απο κάποιον σύλλογο, ούτε απο τον Παναθηναϊκό!

" Δεν τα παρατάω ακόμα και θεωρώ οτι μπορούμε να νικήσουμε. Νομίζω οτι είμαστε σε καλή θέση, άλλωστε μην ξεχνάμε οτι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2009. Μέχρι τώρα δεν έχουμε στα χέρια μας καμία απολύτως πρόταση, ούτε απο τον Παναθηναϊκό".

Δεν προπονήθηκε ο Ν' Ντόι

Στην πρωινή προπόνηση της Παιανίας ενόψει της προετοιμασίας του "τριφυλλιού" για την τελευταία αναμέτρηση της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, οι παίκτες του Πεσείρο ξεκίνησαν με ζέσταμα για να συνεχίσουν δουλεύοντας στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός "έριξε" το βάρος στον τομέα της τακτικής και οι ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με οικογενειακό δίτερμα.

Εκτός προπόνησης λόγω ίωσης έμεινε ο Ν' Ντόι, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Λεοντίου, Σέριτς και Γκούμας που θα απουσιάσει λόγο της διάτασης στο γόνατο για 10 μέρες.










TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ