ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Aπαντήσεις τη Μ. Τρίτη ο Τζίγγερ

Aπαντήσεις τη Μ. Τρίτη ο Τζίγγερ
Βαρδινογιαννης

Ωρα για απαντήσεις από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη που θα παραχωρήσει έκτακτη Συνέντευξη Τύπου τη Μεγάλη Τρίτη

Με μια πρόταση-ανακοίνωση έντεκα λέξεων η "πράσινη" ΠΑΕ έκανε γνωστή την πρόθεση του "ισχυρού" άνδρα του Παναθηναϊκού να μιλήσει στους εκπροσώπου Τύπου.
" Την Τρίτη 22 Απριλίου ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου" αναφέρει χαρακτηριστικά η ανανακοίνωση χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει την ώρα και το μέρος που θα γίνει.

Αραγε ο κ. Βαρδινογιάννης θα δώσει απαντήσεις σε τρέχων ερωτηματικά για την εικόνα του Παναθηναϊκού ή θα συνεχίσει την ενημέρωση της ανάπτυξης του πλάνου της δημιουργίας εταιρίας ειδικού σκοπού που είχε στόχο να επενδύει σε νέους παίκτες σε συνεργασία με την ΠΑΕ και θα λειτουργεί σε πρότυπα "αμοιβαίου κεφαλαίου", όπως είχε ανακοινώσει την τελευταία φορά ενώπιον των δημοσιογράφων στις 5 Φεβρουαρίου;

Σίγουρα πάντως ο "ισχυρός άνδρας" του "τριφυλλιού" δεν μπορεί να μην περιμένει ερωτήσεις που "καίνε" για την επικαιρότητα, όπως για παράδειγμα το θέμα προπονητή, την –τελικά- απώλεια και του φετινού τίτλου, την πορεία της ομάδας, τις αντιδράσεις των οπαδών και το θέμα του συλλαλητηρίου, τις κινήσεις της Π.Ε.Κ., το γηπεδικό (Βοτανικός) και το μείζον θέμα περί πώλησης της ΠΑΕ... οπότε αναμένουμε με αγωνία.

Δέκα μέρες εκτός ο Γκούμας

Διάταση τελικά υπέστη ο Γιάννης Γκούμας στο ματς με τπον Αρη. Μετά την μαγνητική τομογραφία στην οποία και υποβλήθηκε την Τρίτη ο αρχηγός των "πράσινων" έχει υποστεί μία διάταση και λογικά θα μείνει δέκα ημέρες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.Ο διεθνής αμυντικός του "τριφυλλιού" θα επιστρέψει λογικά στα πλέι οφ.

Οι "πράσινοι" μετά το χθεσινό ρεπό επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στο ματς με τους "Πόντιους" εκτός του Γκούμα, δικαιώμα συμμετοχής δεν έχουν οι τιμωρημένοι Σαριέγκι και Ιβανσιτς αλλά και ο τραυματίας Σέριτς.













TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ