ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Σαλπι": "Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα ενότητας"

"Σαλπι": "Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα ενότητας"
Σαλπιγγίδης, Παναθηναϊκός

"Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα ενότητας..." είπε ο "Σάλπι" που δεν σχολίασε το συλλαλητήριο οπαδών

Ο διεθνής επιθετικός μετά τον αγώνα με τον Αρη, αρνήθηκε να σχολιάσει το συλλαλητήριο των φίλων του Παναθηναϊκού κατά της διοίκησης και δεσμεύτηκε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις της ομάδας στέλνοντάς την όσο πιο ψηλά γίνεται με την λήξη του πρωταθλήματος και των πλέι οφ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σαλπιγγίδη...

" Κάναμε το καθήκον μας και νικήσαμε τον Άρη. Μας έχει μείνει ένα ματς, για να λήξει το πρωτάθλημα και πρέπει να κερδίσουμε και εκεί".

- Ο προπονητής σας είπε ότι περιμένετε και την απόφαση του CAS για να δείτε τι θα γίνει..


" Εντάξει, εμείς απλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και ότι γίνει θα φανεί".

- Στα play off η ομάδα έχει την ψυχολογία για κάτι καλό; Επειδή δείχνετε πολύ επηρεασμένοι απ’ ότι έχει συμβεί...


" Εμείς είμαστε αθλητές, πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτό θα κάνουμε και θα προσπαθήσουμε αν πάμε στα μπαράζ να νικήσουμε όλα τα ματς".

- Δημήτρη, τι δεν πήγε καλά; Στο 80% των αγώνων είχατε μια καλή πορεία. Τι χάλασε στο τέλος;


" Τι χάλασε... Ποδόσφαιρο είναι. Υπάρχουν τα άτυχα και τα τυχερά αποτελέσματα. Χάσαμε κάποια παιχνίδια που δεν έπρεπε και μας στοίχησαν. Υπάρχουν ματς που παίζεις καλά και κερδίζεις. Υπάρχουν και κάποια άλλα που δεν παίζεις καλά, αλλά και πάλι κερδίζεις. Για παράδειγμα στον ΟΦΗ, ξεκινήσαμε τόσο καλά και ενώ έπρεπε να προηγηθούμε βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με ένα πέναλτι που δεν ήταν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο δυστυχώς...".

- Θα ήθελες να κάνεις ένα σχόλιο για το συλλαλητήριο των οπαδών;


" Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, δεν χρειάζεται δηλαδή να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία".

- Και πάλι ήταν άδειο το γήπεδο;

" Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές, θέλουμε τον κόσμο να μας βοηθάει".

- Όσοι ήταν εδώ δεν βοήθησαν και ιδιαίτερα...

" Ζητάω συγνώμη, αλλά νομίζω ότι αυτές οι ερωτήσεις είναι για να δημιουργούμε προβλήματα και τίποτα παραπάνω. Θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, να κερδίζουμε και να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Τίποτα παραπάνω".

- Είδαμε τον Καραγκούνη όταν σκόραρε να δείχνει τον πάγκο...


" Δε σημαίνει κάτι αυτό".

- Μήπως δείχνει ένα κλίμα ενωτικό μέσα στην ομάδα; Επειδή υπήρξαν κάποιες εντάσεις τον τελευταίο καιρό.


" Οι διαμάχες παικτών συμβαίνουν. Η χημεία δεν έρχεται και φεύγει. Απλά υπάρχουν στιγμές έντασης που το κάθε παιδί αντιδρά ανάλογα με τον χαρακτήρα του. Κάποιοι είναι ποιο οξύθυμοι, κάποιοι όχι. Έτυχε και συνέβη αυτό. Γίνεται σε όλο τον κόσμο. Δεν σημαίνει ότι άμα γίνει κάποιος καβγάς ότι δεν υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα. Όλα αυτά είναι περισσότερο εξωτερικά.

Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα ενότητας σαν ομάδα. Απλά έτυχε και έγινε ένας τσακωμός, π.χ. ο τελευταίος. Δε σημαίνει κάτι. Ο Μάριο με τον Έκι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και είναι μια χαρά τα παιδιά. Δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενότητα στην ομάδα. Είμαστε μια χαρά μεταξύ μας

".

Την Τρίτη τα μαντάτα για Γκούμα

Στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, όσοι από τους ποδοσφαιριστές του αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Αρη ακολούθησαν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι "πράσινοι" μετά από το ζέσταμα έπαιξαν παιχνίδι στη κυκλοφορία της μπάλας και συνέχισαν δουλεύοντας στις ταχύτητες και την ταχυδύναμη.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Άντονι Σεριτς και Σωτήρης Λεοντίου. Θεραπεία έκανε ο Γιάννης Γκούμας ο οποίος την Τρίτη θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα στο γόνατο από το χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τους Θεσσαλονικιούς.


































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ