ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χαμόγελα και αγωνία

Χαμόγελα και αγωνία
Λογότυπο

Ικανοποιημένος δήλωσε αποκλειστικά στο SPORT 24, ο νικητής του λογότυπου Ν. Καρόκης

"Το λογότυπο που είναι αποκλειστικά για τα 100 χρόνια και αποκλειστικά για τον Παναθηναϊκό. Αν παρατηρήσετε ο ύμνος στο φόντο ξεκινάει με παλιά γράμματα σαν είναι στο χέρι και καταλήγει με μοντέρνα. Το ίδιο και με την αλλαγή του 1908 σε 2008. Το 19 είναι με πιο παλιά γράμματα, ενώ το 20 με πιο μοντέρνα συμβολίζοντας την αλλαγή."

"Στην αρχή τα φύλλα του τριφυλλιού τα είχα όλα καρδιές. Μετά τα δύο τα έκανα στρογγυλά για το 100, για να κάνω στη συνέχεια τις καμπύλες που συμβολίζουν τα φύλλα του τριφυλλιού, ενώ δείχνουν και τα 100 χρόνια."

είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων ο Νικόλαος Καρόκης, ο "μεγάλος" σχεδιαστής-ζωγράφος, ο οποίος δήλωσε μετά την απόφαση αυτή της ΠΑΕ:

" Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για την επιλογή του λογότυπου το οποίο σχεδίασα για τα 100 χρόνια της ομάδας μου" υποστήριξε λίγο μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Νικόλαος Καρόκης, μιλώντας και πάλι στο SPORT 24.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ...

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο νικητής του διαγωνισμού για το εορταστικό λογότυπο των 100 χρόνων της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού είναι ο κ. Νικόλαος Καρόκης.

Η έμπνευση του νικητή, που παρατίθεται δίπλα, θα αποτελέσει την βάση για την δημιουργία από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ του λογοτύπου των 100 χρόνων που θα χρησιμοποιηθεί για τη σήμανση του επετειακού της υλικού. Η τελική μορφή του λογοτύπου θα παρουσιαστεί σύντομα από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ"

.

Ικανοποίηση για νέο "διπλό"


Μετά την επιβλητική νίκη επί του Εργοτέλη σε συνάρτηση με το "διπλό" στην Μπρατισλάβα επί της Αρτμέντια, τα χαμόγελα επέστρεψαν στην Παιανία. Ομως η νίκη στο Παγκρήτιο "επισκιάστηκε" (και αυτή) με τις απουσίες των Γκούμα και Ενακαρίρε που μαζί με τον Καραγκούνη αποτελούν τους "πονοκεφάλους" του Πεσέιρο ενόψει ΠΑΟΚ.

" Είμαστε ευχαριστημένοι και από την απόδοση και από τη νίκη της ομάδας" ήταν μια από τις "ατάκες" που χρησιμοποίησε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κ. Μήτσου, αποχωρώντας από το Παγκρήτιο εμφανώς ικανοποιημένος από το νέο "διπλό" της ομάδας του.

"Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη θέληση που έδειξαν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και επίσης ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου όμως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης" μερικά από τα λόγια του Ζοσέ Πεσέιρο στις δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών.

Τόσο από το πρόεδρο της "πράσινης" ΠΑΕ, όσο και από τον Πορτογάλο τεχνικό το κοινό συμπέρασμα είναι ότι ΝΑΙ, ο Παναθηναϊκός ήταν επιβλητικός στην απόδοσή του κόντρα σε μια ομάδα που στις προηγούμενες αναμετρήσεις τους μόνο εύκολα δεν ήταν τα πράγματα.

Με πίεση σε όλους τους χώρους, "καθαρό μυαλό", σωστή ανάπτυξη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και τουλάχιστον οκτώ τελικές προσπάθειες για γκολ, οι "πράσινοι" απέδειξαν ότι μόνο τυχαίο δεν μπορεί να ήταν το "διπλό" στην Σλοβακία επί της Αρτμέντια (έστω και στις καθυστερήσεις).

Πεσέιρο: "Εχουμε δρόμο ακόμα"

Ο 47χρονος τεχνικός στην σύντομη ομιλία του-απολογισμό- του αγώνα με τους Κρητικούς την Δευτέρα, προσπάθησε να κρατήσει προσγειωμένους τους ποδοσφαιριστές του, λέγοντάς τους μεταξύ άλλων:

"Εχουμε δρόμο ακόμα. Μπορεί να παίξαμε, όπως θέλαμε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης όμως πετύχαμε μια νίκη και τίποτα παραπάνω" είπε μεταξύ άλλων ο Πεσέιρο.

Φιλικό τεστ με Ηλυσιακό

Την ευκαιρία να δει σε τι κατάσραση βρίσκονται οι Φύσσας, Σέριτς αλλά και να πάρουν ακόμα περισσότερα λεπτά αγώνα οι Σαριέγκι και Ιβανσιτς θα έχει ο Ζοσέ Πεσέιρο στη φιλική αναμέτρηση της Τρίτης (17:00) που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Παιανίας με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.

Χαμόγελα που "κόπηκαν"

Η ικανοποίηση για την απόδοση των "πράσινων" στιγματίστηκε όμως από τα νέα προβλήματα τραυματισμών τα οποία δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Ζοζέ Πεσέιρο. Την ώρα που οι Μόρις και Ιβανσιτς έπαιρναν τον δρόμο της επιστροφής στην ενδεκάδα στο Παγκρήτιο ήταν η σειρά του Τζόζεφ Ενακαρίρε και Γιάννη Γκούμα να προσθέσουν το όνομά του στην λίστα με τους απόντες".

Ο νέος "πονοκέφαλος" για τον 47χρονο προπονητή με τον Νιγηριανό αμυντικό, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα και υπέστη κάκωση στην κνήμη του αριστερού του ποδιού, θα αποσαφηνιστεί σύντομα αφού το ιατρικό τιμ βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων στις οποίος υποβλήθηκε το πρωί ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Σε ότι αφορά τον Γιάννη Γκούμα δεν προπονήθηκε την Δευτέρα αφού ο αρχηγός των "πράσινων" ταλαιπωρείται από χθες με ίωση και υψηλό πυρετό (39,5).

Θεραπεία "Ενάκα" και "τυπάρας"

Εκτός του Τζόσεφ Ενακαρίρε, θεραπεία έκαναν οι Γιώργος Καραγκούνης, Θανάσης, Τσίγκας, Εκι Γκονζάλες, Σωτήρης Νίνης και Γιώργος Τσίτσης.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα έκαναν ασκήσεις με χρήση μικρών τερμάτων και ταχύτητες.








































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ