ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρομέρο: "Θέλουμε πολύ τον τίτλο"

Ρομέρο: "Θέλουμε πολύ τον τίτλο"
Ν' Ντόι, Παναθηναϊκός

Απόλυτα ικανοποιημένοι και με στόχο τον τίτλο δήλωσαν Ρομέρο, Ν' Ντόι, Μάτος, Ίβανσιτς, Νίλσον, Ενακαρίρε και Σαριέγκι

Ρομέρο: "Θέλουμε πολύ τον τίτλο"


Ο MVP της αναμέτρησης στο Παγκρήτιο και ο μεγάλος πρωταγωνιστής των "πράσινων" Σεμπαστιάν Ρομέρο, μίλησε για το πόσο πολύ οι "πράσινοι" θέλουν τον τίτλο.

" Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή μου και τα 2 γκολ που πέτυχα. Ήταν κάτι ονειρικό για μένα να πετύχω δύο γκολ για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Είναι σημαντικό που νικήσαμε και το κυριότερο ότι καταφέραμε να συνδυάσουμε τη νίκη με πολύ καλή εμφάνιση.

Εγώ προσπαθώ πάντοτε για το καλύτερο της ομάδας και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να βοηθάω. Μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα, όμως πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.

Έχουμε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Έρχεται ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και μετά δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις. Πρέπει να κερδίσουμε σε όλα τα παιχνίδια να παραμείνουμε ψηλά και να κάνουμε τη καλύτερη δυνατή αρχή στο πρωτάθλημα.

Θέλουμε πολύ τον τίτλο και με τέτοια παιχνίδια είναι σίγουρο πως θα παραμείνουμε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο και από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα τα δώσουμε όλα για να τους χαρίσουμε το πρωτάθλημα





".

Ν' Ντόι: "Δείξαμε ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο"


Αγωνίστηκε από την αρχή και έδειξε ότι αποτελεί ένα σπουδαίο "εργαλείο" στα χέρια του Πεσέιρο. Ο Νταμέ Ν' Ντόι εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την απόδοση των "πράσινων" αλλά και στεναχωρημένος από τις χαμένες ευκαιρίες του.

" Δεν μπορούμε παρά να είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας και τη νίκη μας στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Εφαρμόσαμε όλα όσα μας ζήτησε ο προπονητής μας και δείξαμε ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο. Γενικά δεν δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλό μας και καταφέραμε να κυριαρχήσουμε πλήρως. Έτσι θα πρέπει να παίζουμε σε όλους τους αγώνες".

- Γενικά είδαμε για δεύτερο σερί αγώνα, ένα πολύ σοβαρό κι αποφασιστικό Παναθηναϊκό...


" Αυτό είναι αλήθεια. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη και στην Μπρατισλάβα και στην Κρήτη για να αρχίσουμε ένα καλό σερί. Παίξαμε πολύ δυνατά και στους δύο αγώνες και δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα για να πάμε πολύ καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Το θέμα είναι να μην μείνουμε εδώ, αλλά να συνεχίσουμε τη δουλειά και να αγωνιστούμε με τον ίδιο τρόπο και τους επόμενους αγώνες. Όλα τα παιχνίδια κι όλοι οι αντίπαλοι είναι επικίνδυνοι και θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί και προσεκτικοί στη συνέχεια".

- Ένα σχόλιο για τη δική σου εμφάνιση...

" Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο και για το πώς θα βοηθήσω την ομάδα. Ένιωσα πολύ καλά που αγωνίστηκα, αλλά δεν με ευχαριστεί το γεγονός ότι έχασα τις ευκαιρίες που μου παρουσιάστηκαν για να σκοράρω. Έπρεπε να ήμουν πιο προσεκτικός στο τελείωμα, όμως δεν πειράζει. Παίξαμε καλά, νικήσαμε κι αυτό έχει την πιο μεγάλη σημασία".

- Πως είναι το πόδι σου, μετά τους τελευταίους μικροτραυματισμούς...


" Νιώθω καλά, αφού δεν πονούσα. Αγώνα με τον αγώνα θα πηγαίνω καλύτερα και θα είμαι σε θέση να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα".

Μάτος: "Βρίσκουμε τον ρυθμό μας"


Καλές είναι οι πρώτες εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από την Ελλάδα και την νέα του ομάδα, ο Μαρτσέλο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος που ανεβάζει μέρα με την μέρα την απόδοση του ισχυρίστηκε πως το «τριφύλλι» δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον ΠΑΟΚ.

- Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά, πως είδες το παιχνίδι...


" Ήταν μία σημαντική νίκη, αλλά το κυριότερο είναι ότι παίξαμε αρκετά καλά και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Η προτεραιότητα μας είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια τόσο εντός έδρας, όσο και εκτός έδρας. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη που πετύχαμε μέσα σε μία δύσκολη έδρα".

- Και τώρα ο ΠΑΟΚ...

" Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες που έρχονται να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Αυτό περιπλέκει την κατάσταση και δυσκολεύει το έργο μας κάτι που σημαίνει πως και εμείς πρέπει να δώσουμε το καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη που είναι ο στόχος μας. Το θετικό είναι ότι η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και σταδιακά βρίσκουμε τον ρυθμό μας".

- Είσαι ευχαριστημένος στον ΠΑΟ και την Ελλάδα...


" Ναι, έχω προσαρμοστεί αρκετά γρήγορα στους ρυθμούς της ζωής της Αθήνας. Η πόλη μου αρέσει αρκετά. Είναι μεγάλη μου τιμή που αγωνίζομαι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός και όσο περνούν οι μέρες ελπίζω να βελτιώνομαι εγώ και η ομάδα. Κάθε μέρα είναι και καλύτερα για μένα και την οικογένεια μου.

Περνάμε καλά και ιδιαίτερα η κόρη μου είναι πολύ χαρούμενη στο σχολείο. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι η οικογένεια μου είναι ευτυχισμένη στην Ελλάδα κι αυτό με κάνει να μπορώ να δίνω το 100% μέσα στο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό

".

Ίβανσιτς: "Δεν είχαμε ξεχάσει την περσινή ήττα"


Το μυαλό τους στην περσινή καθοριστική ήττα από τον Εργοτέλη είχαν οι "πράσινοι" σύμφωνα με τον Αντρέας Ιβανσιτς, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του.

" Δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος για το γεγονός ότι. πάτησα και πάλι στο γήπεδο περίπου δύο μήνες μετά τον τραυματισμό μου. Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι ότι παίξαμε πολύ καλά, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και πήραμε τη νίκη".

- Ήταν ίσως και κάτι σαν ρεβάνς για όσους είχατε αγωνιστεί στην περσινή ήττα από τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ...


" Θα μπορούσατε να το πείτε κι έτσι. Δεν είχαμε ξεχάσει την περσινή ήττα, ήταν ένα αποτέλεσμα που είχαμε στο μυαλό μας. Όπως είπα όμως παίξαμε καλά κόντρα στον Εργοτέλη, σκοράραμε νωρίς και γενικά φτάσαμε σε μία απόλυτα δίκαιη νίκη. Το 3-0 είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια".

- Πόσο καιρό εκτιμάς ότι θα χρειαστεί για να είσαι 100% έτοιμος...


" Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Χρειάζομαι ωστόσο αρκετά ματς για να μπω και πάλι στο κλίμα και να είμαι σε θέση να αγωνιστώ περισσότερο".

- Ακολουθεί ένα δύσκολο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

" Είδα τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή. Τα πήγε αρκετά καλά, έπιασε καλή απόδοση και σίγουρα θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Όμως εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός, παίζουμε στην έδρα μας και θα νικήσουμε. Θέλουμε πολύ να παίξουμε καλά και να δώσουμε μία ακόμη σημαντική νίκη στους οπαδούς μας".

- Τι έχει αλλάξει ο Πεσέιρο στον Παναθηναϊκό...

" Παίζουμε γρήγορα, έχουμε καλούς συνδυασμούς, είμαστε πολύ δυνατοί στην επίθεση. Πιστεύω ότι αρχίζετε σιγά-σιγά να βλέπετε το στυλ του Πεσέιρο".

Νίλσον: "Ηταν μια εύκολη νίκη για εμάς"


Το γρήγορο γκολ θεώρησε ως καθοριστικό σημείο του αγώνα ο Μίκαελ Νίλσον, ο οποίος θεωρεί ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα του θα γίνεται καλύτερη.

" Μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή και πήραμε τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό. Πετύχαμε και ένα γρήγορο γκολ και από εκείνο το σημείο και μετά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα".

- Για το πόσο ρόλο έπαιξε το γρήγορο γκολ...


" Θέλαμε ένα γρήγορο γκολ, ίσως και στο ματς με τον Εργοτέλη ήταν πιο σημαντικό γιατί είχαμε το παιχνίδι της Πέμπτης και θεωρώ ότι όταν βάλαμε το πρώτο γκολ τελειώσαμε το ματς. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, μετά το πρώτο τέρμα φάνηκαν να εγκαταλείπουν το ματς και ιδίως μετά την αποβολή. Ακόμα όμως και με έντεκα δείχναμε ότι ελέγχαμε τον αγώνα και ήταν μια εύκολη νίκη για εμάς".

- Για το αν η ομάδα βρίσκει ρυθμό...

" Ναι το ελπίζω. Είναι μόλις το τρίτο ματς της σεζόν όσα περισσότερα παιχνίδια παίζουμε τόσο καλύτεροι θα γινόμαστε".

Ενακαρίρε: "Πιάσαμε όλοι μας καλή απόδοση"

Παρά τον τραυματισμό του, ο Τζόζεφ Ενακαρίρε υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να κερδίσει και τον ΠΑΟΚ.

" Ήταν ένα πολύ καλό ματς για εμάς και όλοι μας πιάσαμε καλή απόδοση από την αρχή. Ξεκινήσαμε δυνατά, είχαμε ευκαιρίες σκοράραμε τρία τέρματα ενώ είχαμε πολλές ακόμη ευκαιρίες για γκολ".

- Τι σημαίνει αυτή η νίκη και ο τρόπος με τον οποίο επετεύχθη...

" Σίγουρα θα μας κάνει καλό αυτή η νίκη γιατί όταν παίζεις καλή μπάλα και σκοράρεις τρία όμορφα τέρματα ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση της ομάδας".

- Για τον τραυματισμό του...

" Είμαι εντάξει. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό θα το δούμε".

- Για τον ΠΑΟΚ...

" Δεν ξέρω πολλά για τον ΠΑΟΚ τους είδα με τον Ηρακλή, θα γίνει ένα καλό παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε".

- Για τον κόσμο του "τριφυλλιού"...

" Τους θέλουμε στο πλευρό μας για να μας στηρίξουν όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα".

Σαριέγκι: "Θα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα"

Ο Βάσκος αμυντικός των "πράσινων" Γιόσου Σαριέγκι παρά το μικρή συμμετοχή του στο ντεμπούτο του δήλωσε πως το μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερο για την ομάδα του.

" Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου. Το πιο ευχάριστο βέβαια ήταν το αποτέλεσμα αλλά και το γεγονός ότι κάναμε ένα καλό ματς από τα πρώτα λεπτά ήμασταν καλοί και πήραμε τους τρεις βαθμούς".

- Για το αν η ομάδα αποκτά ρυθμό...

" Ναι, νομίζω ότι η προετοιμασία ήταν πολύ μεγάλη σε διάρκεια και θέλαμε να ξεκινήσουν τα επίσημα ματς. Ξεκίνησαν και πιστεύω ότι θα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα".

- Για τον ίδιο και τη χρησιμοποίηση του...

" Ήταν λίγο δύσκολο καθώς δεν το περίμενα αλλά είμαι χαρούμενος. Ελπίζω να παίξω περισσότερο στη συνέχεια".

- Για τον ΠΑΟΚ...

" Είδα το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο οποίο κέρδισαν 3-0 και έχουν μια καλή ομάδα. Εμείς όμως είμαστε ο Παναθηναϊκός και έχουμε επίσης καλή ομάδα. Θα δουλέψουμε σκληρά όλη την εβδομάδα και νομίζω ότι στην έδρα μας θα πάρουμε τους βαθμούς".





































































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ