ΗΡΑΚΛΗΣ

Απέκτησε Φονσέκα–Ακολουθούν Μόρo και Λέιτε

Απέκτησε Φονσέκα–Ακολουθούν Μόρo και Λέιτε
Φονσέκα

Η ΠΑΕ Ηρακλής προχώρησε το μεσημέρι σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο Φονσέκα για τα επόμενα δύο χρόνια

" Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, Λουτσιάνο Παρατζόλο Σιμονέτο Φονσέκα (Φονσέκα)", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής όπως ακόμα ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα φορά στην φανέλα του τον αριθμό 20.

Κι αν από σήμερα είναι και με την βούλα παίκτης του Ηρακλής ο Φονσέκα και παρά το ότι απομένουν τρεις μέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε τρεις ακόμα κινήσεις. Ο λόγος για τον Γάλλο Τσάβι Μόρο και τους Βραζιλιάνους Μπρούνο Γκαρθία Λέϊτε και Εντίνιο.

Στα αγωνιστικά με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα άρχισε η εβδομάδα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης για το παιχνίδι με την Βέροια που θα διεξαχθεί την Κυριακή (03/02, 15:00) και όχι την Τετάρτη όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Αιτία; Λόγω του Εθνικού Πένθους για την κοίμηση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου εξαιτίας της οποίας η Super League μετέφερε την 19η Αγωνιστική από την Τετάρτη για το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Όσο για το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του Ηρακλή όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα χαλαρώματος και κανονικής προπόνησης οι υπόλοιποι.
Όσο για τον Χλωρό ακολούθησε συνδυαστικό πρόγραμμα θεραπείας και γυμναστηρίου, ενώ από αύριο αναμένεται να αρχίσει τρέξιμο.

Η αναβολή πάντως του παιχνιδιού με την Βέροια για την Κυριακή αντί για μεθαύριο Τετάρτη προσέφερε την ευκαιρία στον Ισπανό τεχνικό του "Γηραιού", Άνχελ Πεντράθα, να δώσει ρεπό για αύριο, Τρίτη 29/01, στους παίκτες του.

Οι "κυανόλευκοι" θα επανέλθουν με προπόνηση στις 10:00 την Τετάρτη 30/01 στις εγκαταστάσεις της στην Μίκρα, ενώ την ίδια μέρα ένα γκρουπ παικτών, που "οφείλει", θα περάσει από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

1000 εισιτήρια για Βέροια

Από σήμερα διατίθενται τα εισιτήρια που αναλογούν στους φίλους του Ηρακλή για την αναμέτρηση με την Βέροια την Κυριακή (03/02), στο Δημοτικό Στάδιο Βεροίας, στις 15:00. Αντιστοιχούν στην Θύρα 6 του Σταδίου και τιμώνται προς 20 ευρώ. Η ΠΑΕ Ηρακλής προμηθεύθηκε 500 εισιτήρια, τα οποία θα διαθέσει από τα Γραφεία της, ενώ άλλα 500 θα περιμένουν τους Ηρακλειδείς σε εκδοτήριο έξω από τη Θύρα 6, στο Στάδιο, την ημέρα του αγώνα.

Αναλυτικά, οι φίλοι της ομάδας, λοιπόν, μπορούν να προμηθευθούν τα εισιτήρια από:

Τα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, τηλ: 2310 478800 αύριο από τις 10:00 έως τις 18:00, μεθαύριο από τις 10:00 έως τις 18:00, την Πέμπτη (31/01) από τις 10:00 έως τις 18:00, την Παρασκευή (01/02), από τις 10:00 έως τις 18:00 και το Σάββατο 02/02, από τις 10:00 έως τις 14:00.

Την Κυριακή (03/02), ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα υπάρχουν στο ειδικό εκδοτήριο της Θύρας 6, στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, πριν την αναμέτρηση.

Επίσκεψη Μαγκριώτη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη επίσκεψη του Βουλευτή Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μαγκριώτη, στα Γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Ο κ. Μαγκριώτης ενημερώθηκε διεξοδικά από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μπάμπη Ξανθόπουλο για όλα τα θέματα, που αφορούν στην ομάδα, όπως και για την προσπάθεια ανακατασκευής των προπονητικών υποδομών στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, τον φιλόδοξο και με κοινωνικές προεκτάσεις θεσμό της Οικογενειακής Κερκίδας και την εν γένει αγωνιστική και διοικητική λειτουργία του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Επέδειξε έντονο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα της ομάδας και δεσμεύθηκε να προσφέρει την προσωπική αρωγή του, σε όσα ζητήματα του Ηρακλή μπορεί και ο ίδιος να συμβάλλει. Μάλιστα, ο κ. Μαγκριώτης ανανέωσε το ραντεβού του με την διοίκηση της ομάδας, με την προοπτική μιας νέας συνάντησης το προσεχές διάστημα, παρουσία και του προέδρου της ΠΑΕ, Αντώνη Ρέμου.






























TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ