ΗΡΑΚΛΗΣ

Διψασμένος για διακρίσεις ο Ααρόν

Διψασμένος για διακρίσεις ο Ααρόν
Ααρόν

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα

" Μου αρέσει η πόλη και η ομάδα. Στόχος μου ως ποδοσφαιριστής του Ηρακλή είναι η διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδος και η έξοδος στο Κύπελλο UEFA", παραδέχθηκε ο Ααρόν ενώ για την νίκη της περασμένης εβδομάδας στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ είπε: " Με τον ΠΑΟΚ πετύχαμε μία πολύτιμη νίκη, θέλαμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και σίγουρα η νίκη με ικανοποιεί".

Όσο για την συνεργασία του με τον Μαρκές τόνισε: " Είναι ακόμη νωρίς να πούμε τίποτα, αλλά σίγουρα με τον Μάρκες μπορούμε να έχουμε έναν δικό μας ρυθμό και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο", κι επανερχόμενος στον Ηρακλή τόνισε: "Ο Ηρακλής δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στην μοίρα του, όσον αφορά το Κύπελλο Ελλάδος και το πρωτάθλημα. Θέλουμε να φτάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα".

Για την παρουσία του όχι απλά στον Ηρακλή αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα της Super League ο Ααρόν δήλωσε: " Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, ίσως έχει και καλύτερη ποιότητα από το ισπανικό. Είναι καλό για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στην Ελλάδα και είναι μία εμπειρία που θα μου κάνει καλό".

Αναφορικά με τους φιλάθλους του Ηρακλή είπε: " Είμαι χαρούμενος που έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας και σίγουρα θέλουμε να τους έχουμε συνέχεια δίπλα μας", ενώ ο Ααρόν κατέληξε σχετικά με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον Ηρακλή λέγοντας: " Έχω συμβόλαιο για έξι μήνες με όψιον για την επόμενη περίοδο".

Στα αγωνιστικά με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα και χωρίς να προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Άνχελ Πεντράθα με τους παίκτες του για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Ο Χλωρός ακολούθησε και σήμερα για μία ακόμη μέρα θεραπευτικό πρόγραμμα με τον επιθετικό του Ηρακλή πάντως να είναι εκτός μάχης για την Κυριακή. Όσο για αύριο οι "κυανόλευκοι" θα προπονηθούν στις 11:30 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας πρόκειται να ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Γεύμα της διοίκησης στην ομάδα

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής παρέθεσε σήμερα γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα (τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και υποστηρικτικά στελέχη), σε χώρο της Νέας Κρήνης. Από πλευράς του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ παραβρέθηκαν οι κ.κ. Ξανθόπουλος, Χαϊτογλου και Αγγελάκης.

Τα εισιτήρια με Αστέρα Τρίπολης

Ξεκίνησε σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής (27/01) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο μεταξύ του Ηρακλή και του Αστέρα Τρίπολης.

Οι τιμές τους έχουν ως εξής: Θύρα VIP: 40 ευρώ, Θύρες 4 και 5: 30 ευρώ, Θύρες 12, 13 και 14: 20 ευρώ και Θύρες 9 και 10: 10 ευρώ. (Εισιτήρια του "πετάλου" αποκλειστικά και μόνο από τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου).

Η διάθεση θα συνεχιστεί και αύριο (26/01) από τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στις εγκαταστάσεις της Μίκρας (τηλ: 2310 478800) από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου Σταδίου την Κυριακή 27/01 ημέρα του αγώνα από τις 12:00 έως την σέντρα (15:00) αλλά και από τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ "Τσέντος" και "Κλάδης".





















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ