ΗΡΑΚΛΗΣ

Η υπόσχεση του Πεντράθα

Η υπόσχεση του Πεντράθα
ΠΕΝΤΡΑΘΑ

Ο Άνχελ Πεντράθα υποσχέθηκε πως από εδώ και πέρα ο Ηρακλής θα είναι μία νέα ομάδα

" Ερχόμενος εδώ, ήθελα καταρχήν να προσαρμοστώ και στη συνέχεια να περάσω σιγά-σιγά κάποια στοιχεία στην ομάδα δικά μου. Θέλαμε να αλλάξουμε την αντίληψη του παιχνιδιού μας, θα έρθουν κι άλλοι παίκτες, ώστε να προσαρμοστούμε πλήρως στην αντίληψη που θέλουμε. Από την αρχή έδειξα ότι στηρίζω πολύ τα νέα παιδιά κι εγώ στηρίζομαι σε αυτά. Γι' αυτό το λόγο τους δίνω χρόνο συμμετοχής. Όμως πρέπει να καταλάβουν τα παιδιά αυτά, ότι θα έρθουν και άλλοι μεγάλοι παίκτες στον Ηρακλή.

Κάποιοι παίκτες έπρεπε να φύγουν, κάποιοι να έρθουν. Το να παίζουν 18χρονα παιδιά είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα και για μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, για να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο Ηρακλή, είναι να "παντρέψουμε" τους νέους με τους μεγάλους. Νομίζω ότι κινούμαστε σε μία γραμμή, που λέει ότι εγώ σαν προπονητής, μαζί με τον κ. Φερέρ, να φέρνουμε παιδιά στην ομάδα που θα έχουν ποιότητα και θα μπορούν να πάνε την ομάδα μπροστά.

Το ματς κυπέλλου με τον Πανιώνιο ήταν πολύ σημαντικό για μας, κυρίως γιατί μας δίνει όνειρα και φιλοδοξίες να προχωρήσουμε στο θεσμό. Η νίκη μας βοήθησε να είμαστε πιο δυνατοί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για να κερδίσουμε και αυτό το ματς, κάτι που καταφέραμε. Σκοπός μας πλέον είναι η ηρεμία, γιατί έρχονται δύο δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης. Στον επόμενο αγώνα κυπέλλου θα είμαστε πιο δεμένοι, πιο έτοιμοι, αφού θα έχουμε αρκετό χρόνο έως τότε. Είναι ένας θεσμός που πάντοτε έχουμε εκπλήξεις κι αυτό μας δίνει ελπίδες να ονειρευόμαστε. Να πάρουμε το τρόπαιο και να βγούμε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Ο Ηρακλής θα είναι μία νέα ομάδα στο εξής. Είναι μία ομάδα, που τώρα φτιάχνεται με καινούριους παίκτες. Θα έρθουν κι άλλοι παίκτες ως το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου. Ο Ααρόν είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και θέλουμε οι παίκτες που θα έρχονται να είναι σαν αυτόν, με επιθετική αντίληψη παιχνιδιού, όπως είναι και ο Μάρκες.

Η συμφωνία μου με τον Ηρακλή είναι για αυτούς τους 4-5 μήνες και για όλη την επόμενη χρονιά. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Ηρακλή, μου αρέσει που δουλεύουμε σωστά, μεθοδικά και οργανωμένα. Η οικογένεια του Ηρακλή με κάνει να αισθάνομαι καλά και την ευχαριστώ. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε τον Ηρακλή μεγάλο και σε αυτήν την προσπάθεια χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση των φιλάθλων







".

Ανακοίνωσε Φλάβιο Ντίαζ
Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού επιθετικού, Φλάβιο Ντίαζ, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ηρακλή για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής πήρε το νούμερο 90 στη φανέλα του.

Ατομικό πρόγραμμα για Πουρσανίδη
Με πρωϊνή προπόνηση σε δύο γκρουπ, στη Μίκρα, άρχισε η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα της Κυριακής (27/1) με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο.

Ο Πουρσανίδης, που αισθάνεται ενόχληση στους προσαγωγούς, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και το αν θα είναι ετοιμοπόλεμος για την επικείμενη αναμέτρηση θα εκτιμηθεί αναλόγως της πορείας του μέσα στην εβδομάδα. Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Κομβολίδης, ο οποίος προσφάτως χειρουργήθηκε.







TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ