ΗΡΑΚΛΗΣ

Παρελθόν και ο Μπίνιο

Παρελθόν και ο Μπίνιο
Χλωρος

Μετά τους Μπένκο και Έμερσον, την Τετάρτη (23/1) αποτέλεσε παρελθόν και ο Μπίνιο

Η ΠΑΕ Ηρακλής λοιπόν με ανακοίνωσή έκανε γνωστή την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Τζόρτζε Μιράντα Ντος Σάντος Μπίνιο και του ευχήθηκε το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του.
Στα αγωνιστικά πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Ισπανού τεχνικού του Ηρακλή, Άνχελ Πεντράθα, με βαρύτητα στην τακτική, στην κυκλοφορία της μπάλας και το εκπαιδευτικό δίτερμα.

Ο Φλάβιο Ντίαζ και ο Πουρσανίδης ακολούθησαν ατομικό τρόπο και αποδείχθηκε ότι στην αυριανή προπόνηση θα είναι έτοιμοι να επανέλθουν στους ρυθμούς της ομάδας. Στα δυσάρεστα της σημερινής προπόνησης η αποχώρηση του Χλωρού προς το τέλος της καθώς υπέστη διάστρεμμα ποδοκνημικής στο δεξιό πόδι με την κατάστασή του να εκτιμηθεί από αύριο. Όσο για την αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 15:00, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Ανακοίνωση-διευκρίνιση

Σε διευκρινιστική ανακοίνωση ως προς τον Νομικό Σύμβουλο του Γιώργου Σπανουδάκη προχώρησε σήμερα η ΠΑΕ Ηρακλής με αυτή να αναφέρει: « Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αισθάνεται την υποχρέωση να επισημάνει την αναλήθεια δημοσιεύματος αθλητικής στήλης, πολιτικής αθηναϊκής εφημερίδας, στο οποίο, ο Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ, κ. Χάρης Γρηγορίου, αναφέρεται ως ‘δικηγόρος του κ. Σπανουδάκη’, αναφορά που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο διακεκριμένος νομικός, κ. Γρηγορίου, προσφέρει τις νομικές υπηρεσίες του στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, γεγονός, το οποίο περιποιεί χαρά και τιμή για τον Πρόεδρο και την Διοίκησή της».




TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ