BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Από τη Super League 2 έως το Champions League

Ο Κάρλο Αντσελότι σε ματς της Ρεάλ στο Champions League απέναντι στην Ουνιόν | 12 Δεκεμβρίου 2023
Ο Κάρλο Αντσελότι σε ματς της Ρεάλ στο Champions League απέναντι στην Ουνιόν | 12 Δεκεμβρίου 2023 @2023 MARKUS SCHREIBER/AP IMAGES

Γεμάτο το σημερινό μενού, το οποίο περιλαμβάνει μια αναμέτρηση της Superleague 2 και μια του Champions League.

Ηρακλής - Αναγέννηση Καρδίτσας

Ξεκίνημα από τη Super League 2 και τα playout του Βόρειου ομίλου

Ο Ηρακλής έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή του στη Super League 2, μιας κι έχει μια διαφορά οκτώ βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Αγωνιστικά, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δεν έχει ηττηθεί στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια του, έχοντας τρεις νίκες στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις. Ειδικότερα στην έδρα του, τρέχει ένα αήττητο σερί 11 αγώνων (7-4-0).

Η Αναγέννηση Καρδίτσας παραμένει στη μάχη της παραμονής και θα παλέψει για να τα καταφέρει. Αυτή τη στιγμή, βαθμολογικά είναι μεν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά Καμπανιακός και Κοζάνη βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πίσω της. Η πορεία της στα playout είναι αρκετά μέτρια, με μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια (1-3-1), εκ των οποίων τα δύο πιο πρόσφατα έληξαν ισόπαλα. Σήμερα, έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς θέλει βαθμούς για να μην την πλησιάσουν οι διώκτες της, όμως η αλήθεια είναι πως θα είναι ευχαριστημένη και με το Χ.

Ο Ηρακλής μπορεί να μην έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του, όμως η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Φαίνεται πως στόχος του είναι το αήττητο στα playout. Από την άλλη, η Αναγέννηση Καρδίτσας θέλει το τρίποντο, όμως αντικειμενικά η ισοπαλία στην έδρα του Γηραιού δεν θα είναι αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ αν δει πως δεν μπορεί αν κερδίσει θα παίξει για το Χ. Συνεπώς, η ισοπαλία δείχνει να είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα, με το Χ να προσφέρεται σε απόδοση 2.67.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου

Ακολουθεί ο δεύτερος ημιτελικός του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον πρωταθλήτρια στη LaLiga κι έτσι έρχεται στον ημιτελικό ανεβασμένη ψυχολογικά. Φυσικά, απλώς εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο, καθώς εδώ και καιρό είχε πάρει για τα καλά το πάνω χέρι στη μάχη του τίτλου, γεγονός που της είχε επιτρέψει να στρέψει το ενδιαφέρον της στο Champions League. Όσον αφορά το πιο πρόσφατο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα, κέρδισε εύκολα την Κάντιθ (3-0).

Προγνωστικά Champions League

Στον πρώτο ημιτελικό το μεγάλο θετικό της ήταν η αποτελεσματικότητα. Εκτός του ότι το Champions League είναι η διοργάνωση της, σήμερα παίζει και στην έδρα της. Γενικότερα, ως ομάδα είναι αρκετά δεμένη κι έχει εξαιρετική χημεία, ενώ αξιοποιεί εξαιρετική το άμεσο στυλ ανάπτυξης. Στα αρνητικά, η άμυνα της έχει κενά και συχνά οι αντίπαλοι βρίσκουν χώρους.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι δεύτερη στη Bundesliga και θα δώσει μάχη για να διατηρηθεί εκεί. Το Σάββατο (04/05) ηττήθηκε από τη Στουτγκάρδη (3-1), η οποία πλέον είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω της. Βέβαια, κυρίως το γόητρο την αφορά σχετικά με τη δεύτερη θέση, καθώς το εισιτήριο για το επόμενο Champions League έχει εξασφαλιστεί.

Οι Γερμανοί μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο παιχνίδι και παρά το γεγονός πως έμειναν πίσω στο σκορ, κατάφεραν αρχικά την ανατροπή. Βέβαια, στο τέλος δέχθηκαν την ισοφάριση, όμως η εμφάνιση τους συνολικά ήταν θετική. Σήμερα, δεν θα έχουν εύκολο έργο, οπότε για να τα καταφέρουν θα πρέπει να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα τους.

Το πρώτο παιχνίδι είχε γκολ... και θέαμα. Το τελικό σκορ ήταν 2-2, με τη Μπάγερν να έχει 1.70 xGoals και τη Ρεάλ 2.08 xGoals. Είναι μία μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες με πολύ αποτελεσματικές επιθέσεις και συνάμα άμυνες που δεν πείθουν. Συνεπώς, στοιχηματικά η πρώτη μας επιλογή είναι το combo Goal/Goal & Over 2.5, που προσφέρεται σε απόδοση 1.82 από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Επιπλέον, μπορεί η Ρεάλ να είναι το φαβορί, όμως η Μπάγερν δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Στο πρώτο παιχνίδι, η ισοπαλία ήταν δίκαιη και σήμερα η λογική λέει πως δύσκολα θα δούμε νικητή στην κανονική διάρκεια. Συνεπώς, αξίζει να ποντάρουμε σε μία ακόμη ισοπαλία, η οποία βρίσκεται σε απόδοση 3.90. Τέλος, ως Funbet θα μπορούσαμε να δούμε και επανάληψη του σκορ του πρώτου αγώνα, με το 2-2 να είναι σε απόδοση 11.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ηρακλής - Αναγέννηση Καρδίτσας: Χ (απόδοση 2.67), 16:00
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου: Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.82), 22:00
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου: X (απόδοση 3.90), 22:00
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου: Ακριβές σκορ 2-2 (απόδοση 11.00), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ