ΗΡΑΚΛΗΣ

Απέκτησε Τσάβι Μόρο

Απέκτησε Τσάβι Μόρο
Μόρο

Με τον Βραζιλιάνο Φλάβιο Ντίαζ να έχει αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής και να τίθεται στην διάθεση του Άνχελ Πέντράθα ο Ηρακλής θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης

Με την απόκτηση του 32χρονου Γάλλου Τσάβι Μόρο ύψους 1.77μ. ο Ηρακλής ενισχύει την αμυντική του γραμμή και είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την τελευταία του μεταγραφική κίνηση στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου.
Ο Μόρο αποτελεί μία ακόμη επιλογή του Ισπανού ατζέντη Μανέλ Φερέρ σε συνεργασία με τον Ισπανό τεχνικό του «Γηραιού», Άνχελ Πεντράθα, με τους δύο να τον γνωρίζουν πολύ καλά από την παρουσία του στην Ισπανία όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Ο Γάλλος νέος παίκτης του Ηρακλή είχε κάνει ντεμπούτο στην Β' ομάδα της Μπαρτσελόνα ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Λόρκα.

Στα αγωνιστικά, στα ευχάριστα για τον Άνχελ Πεντράθα δεν θα μπορούσε παρά να είναι η είδηση της σημερινής ευχάριστης εξέλιξης όσον αφορά τον Βραζιλιάνο Φλάβιο Ντίαζ που απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής από εδώ και στο εξής στις υποχρεώσεις του Ηρακλή και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο αυριανό παιχνίδι (27/01, 15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Όσο για την τελευταία προπόνηση της ομάδας του Ηρακλή από αυτήν απείχε ο Χλωρός που συνέχισε θεραπεία όπως και ο χειρουργημένος Κομβολίδης με τους δύο να μένουν εκτός αποστολής από τον Ισπανό τεχνικό του «Γηραιού».

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πεντράθα ανακοίνωσε την αποστολή εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης στην οποία μετέχουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Πάρντο, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Ιωαννίδης, Παπαστεριανός, Ραγκουέλ, Πουρσανίδης, Μαυρογενίδης, Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Ααρόν, Μάρκες, Φλάβιο Ντίας, Δράμπης, Ασλανίδης, Γιάντσης και Περπερίδης. Αύριο ωστόσο πριν τον αγώνα ο Ισπανός τεχνικός του Ηρακλή πρόκειται να ανακοινώσει την τελική 18άδα του.Χθες το βράδυ εξάλλου η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή, Νεμπόισα Μαρίνκοβιτς, και του ευχήθηκε το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του ενώ χθες απελάθηκε από την χώρα μας ο Ροντρίγκο Τόσι χωρίς όμως η εξέλιξη αυτή να δημιουργήσει κενή θέση ξένου στο ρόστερ του Ηρακλή.

Την Δευτέρα (28/01) τέλος κατόπιν συνεννόησής του με την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μαγκριώτης, θα επισκεφθεί τα γραφεία της στις 10:30 ώστε να συζητήσει με τους διοικούντες τα θέματα της ομάδας και να ενημερωθεί σχετικά.








TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ