ELITE LEAGUE

Elite League: Μάχη με φόντο το Final Four για Ηρακλή και Μεγαρίδα και την σωτηρία για Ψυχικό και Έσπερο Λαμίας

ELITE LEAGUE 2023-2024 /  -   (  /  )
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ηρακλή με τη Μεγαρίδα για τα playoffs της Elite League EUROKINISSI SPORTS

Ώρα Game 5 στην Elite League, με έναν αγώνα για τα playoffs ανάμεσα σε Ηρακλή και Μεγαρίδα και έναν για τα playout ανάμεσα σε Ψυχικό και Έσπερο Λαμίας, που ενδεχομένως να κρίνουν ένα εισιτήριο για το Final Four και ένα για την σωτηρία αντίστοιχα.

Η στιγμή της αλήθειας έφτασε στην Elite League, με το σημερινό (27/4) πρόγραμμα να περιλαμβάνει έναν αγώνα για τα playoffs και έναν για τα playout, με δύο σειρές να βρίσκονται στο Game 5.

Για τα playoffs, ο Ηρακλής υποδέχεται την Μεγαρίδα (16:00, ACTION24) στο Ιβανώφειο. Ο "Γηραιός" προηγείται με 3-2 μετά τις τρεις σερί νίκες που σημείωσε και αν νικήσει και σήμερα (27/4) θα προκριθεί στο Final Four, όπου περιμένουν ήδη ο Πανιώνιος, ο Μίλωνας και ο Ερμής Σχηματαρίου. Αν νικήσει η Μεγαρίδα, τότε η σειρά θα κριθεί σε 6ο παιχνίδι στην έδρα της.

Για τα playout, το Ψυχικό υποδέχεται τον Έσπερο Λαμίας (16:00, LIVE Streaming από το κανάλι της ΕΟΚ). Η ομάδα των Βορείων Προαστίων προηγείται με 3-2 στην σειρά και με νίκη θα παραμείνει στην κατηγορία. Ο Έσπερος Λαμίας θέλει την νίκη για να μην υποβιβαστεί και να στείλει την σειρά σε Game 6 στην έδρα του

TAGS ELITE LEAGUE ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ