ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγγαρεία μεν, εγωισμός δε

Αγγαρεία μεν, εγωισμός δε
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Κίνητρο για νίκη μόνο ο εγωισμός. Συνάντηση Μουνιόθ-"ερυθρόλευκων" δημοσιογράφων

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού γνωρίζουν ότι η φετινή χρονιά που τείνει να "κλείσει" με τον χειρότερο τρόπο των τελευταίων ετών δεν μπορεί να αντιστραφεί. Αντίθετα, ίσως επιβαρυνθεί περισσότερο αν οι "πράσινοι" δεν ολοκληρώσουν με νίκη επί της Κέρκυρας στο γήπεδο της Λιβαδειάς.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αγνοούν από τις 4 Μαΐου την νίκη στο πρωτάθλημα, μετά το "διπλό" μέσα στο "Καραϊσκάκη". Από το γκολ εκείνο του Παπαδόπουλου έχουν να πανηγυρίσουν μια νίκη οι "πράσινοι" και για τον λόγο αυτό καλούνται να νικήσουν έχοντας δύο ισχυρά κίνητρα στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Το "πληγωμένο" γόητρο και τον εγωισμό τους. Σίγουρα, κανείς δεν έχει ξεχάσει την ήττα στο νησί των "Φαιάκων" από την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ με 3-1 μετά από ένα άσχημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα οι "πράσινοι" θα παίξουν για την υπόληψή τους καθώς σε ανάλογη περίπτωση το 2002 αν και αδιάφοροι βαθμολογικά (δεν διεκδικούσε τίποτα) νίκησαν τον Εθνικό Αστέρα, μέσα στην Καισαριανή με 2-1 (ο Βαζέχα το νικητήριο γκολ στο 77'), παίζοντας για την τιμή τους και μόνο.

Συνέπεια της νίκης αυτή να πέσει στην Β' Εθνική η ομάδα της Καισαριανής (με τεχνικό τότε τον κ. Λιβαθηνό) και να μείνει η Παναχαϊκή στην Α' Εθνική (του Νίκου Αναστόπουλου...) με την ομάδα της Πάτρας να έχει στερήσει δύο πολύτιμους βαθμούς (0-0 στην Πάτρα) εκείνη την χρονιά από τους "πράσινους".

Για Καρεμπέ πήγαν, Μουνιόθ συνάντησαν

Μια απρόσμενη συνάντηση είχαν οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού που πήγαν στο "Ελ. Βενιζέλος" να υποδεχθούν τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος ήρθε για την φιέστα των "ερυθρόλευκων". Εκεί στην αίθουσαν αφίξεων συνάντησαν έκπληκτοι τον Βίκτορ Μουνιόθ, τον οποίο και πλησίασαν.

Ο 50χρονος περίμενε έναν φίλο του και δεν προέβει σε δηλώσεις, απλά ρώτησε τους δημοσιογράφους τον λόγο που βρέθηκαν εκεί για του απαντήσουν πως έρχονταν ο παλαίμαχος Γάλλος άσος. Ο κ. Μουνιόθ στην διάρκεια παραμονής του εκεί δεν παρέλειψε να φωτογρφίζεται με φίλους του "τριφυλλιού" αλλά και να μοιράζει αυτόγραφα.

Αγωνία για νέο τεχνικό

" Δεν το βλέπω να μένω..." είχε πει πριν ένα μήνα περίπου στους συμπατριώτες του ο Βίκτορ Μουνιόθ προκαλώντας ποικίλα σχόλια τότε. Πλέον είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο 50χρονος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του "τριφυλλιού", που από την επόμενη εβδομάδα θα έχει (εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου) ένα νέο πρόσωπο.

Τώρα αν αυτό θα είναι ο Ζοσέ Πεσέιρο που παραμένει το ακλόνητο φαβορί σύμφωνα και με τους Πορτογάλους συναδέλφους, θα φανεί σύντομα.

Απουσίες και αλλαγές

Με αρκετές απουσίες και νέα πρόσωπα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του "τριφυλλιού", ο Βίκτορ Μουνιόθ στο τελευταίο του ματς στον "πράσινο" πάγκο. Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σαλπιγγίδη και Μάντζιο, αλλά και τους τιμωρημένους Ρομέρο και Σέριτς.

Στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν ελεύθερο πρόγραμμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Βαγγέλης Μάντζιος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Βίκτορ Σάντσεθ και Θανάσης Τσίγκας.

Σε ότι αφορά την πιθανή ενδεκάδα των "πράσινων" για το ματς με τους "Φαίακες" δεν αποκλείεται θέση στο αρχικό σχήμα να πάρουν οι Μπίσκαν, Θεοδωρίδης και Κώτσιος.


























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ