ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πρόκληση" για Πεσέιρο

"Πρόκληση" για Πεσέιρο
Πεσέιρο, Παναθηναϊκός

Οι Πορτογάλοι επιμένουν για Πεσέιρο, και θεωρούν "πρόκληση" την ανάληψη του πάγκου

Οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι επιμένουν πως ο πρώην τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι προ των πυλών της Παιανίας για την θέση του Βίκτορ Μοθνιόθ, ο οποίος σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Abola", είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με το κείμενο του Πορτογάλου δημοσιογράφου να αναφέρει και τους άμεσους συνεργάτες του στον πάγκο της ελληνικής ομάδας.

Ο Ζοσέ Πεσέιρο αναφέρει πως θα έχει δίπλα του ως πρώτο βοηθό τον Εντουαρντίνιο ενώ ως δεύτερο βοηθό και γυμναστή, θα προσπαθήσει να φέρει τον Λουίς Μανουέλ Μαρτίνς, ο οποίος έχει συμβόλαιο από την Πορτιμονένσε και αναζητά τρόπο να το "σπάσει".

Το άρθρο αναφέρει πως στην Ελλάδα πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, στις εγχώριες διοργανώσεις κάτι που θέλουν να σταματήσουν οι "πράσινοι".

Χωρίς Νίνη η προπόνηση

Το κλίμα στις τάξεις του "τριφυλλιού" μετά και την απώλεια του Κυπέλλου, δεν είναι το ιδανικό και άπαντες στην προπόνηση δεν έδειχναν καμία διάθεση, ακόμα και αγωνιστικά. Απαντες πλέον περιμένουν να τελειώσει η δύσκολη αγωνιστική χρονιά με το ματς της Λιβαδειάς της τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Κέρκυρα.

Ο Βίκτορ Μουνιόθ, που διανύει τις τελευταίες του μέρες στον πάγκο του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησε την προπόνηση χωρίς τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος κλήθηκε στην εθνική Νέων για δύο φιλικά, με τη Νέα Ιωνία (δεν αγωνίστηκε) και την Καλλιθέα (αγωνίστηκε για 40 λεπτά). Στα παιχνίδια αυτά συμμετείχε και ο Μπορουτζίκος (έπαιξε ένα ημίχρονο με Νέα Ιωνία και 30 λεπτά με Καλλιθέα).

Ατομικά προπονήθηκαν οι Σαλπιγγίδης, Τζιόλης, Μάντζιος, Bίκτορ και Τσίγκας ενώ από την αναμέτρηση με τους "Φαίακες" θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Σέριτς και οι τραυματίες Γκονζάλες, Βίκτορ, Τσίγκας και Σαλπιγγίδης.












TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ