ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγωνία για προπονητή... και λογότυπα

Αγωνία για προπονητή... και λογότυπα
Βαρδινογιάννης, Παναθηναϊκός

"Αινιγματικός" ο "Τζίγγερ" για προπονητή. Τα πέντε δημοφιλέστερα λογότυπα για την επέτειο

Αποχωρώντας από την αίθουσα της συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκα, ο «Τζίγγερ» ρωτήθηκε εκτός από τα θέματα για την διαιτησία και για τον Παναθηναϊκό, λέγοντας χαρακτηριστικά:
« Δεν είναι η ώρα για να κάνουμε δηλώσεις, αλλά πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα προκειμένου να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι».

-Οι αλλαγές αφορούν πρόσωπα;

« Μιλάμε για ένα αντικείμενο το οποίο κατ' εξοχήν θ' αφορά πρόσωπα. Οπότε αυτές οι αλλαγές μόνο έτσι γίνονται και τα υπόλοιπα παραμένουν σταθερά».

- Η λύση Μπάγεβιτς έχει αποκλειστεί;

Εκείνη την ώρα ο «ισχυρός» άνδρας των «πράσινων» χαμογελώντας είπε προς τους δημοσιογράφους « Γειά σας...» προκαλώντας ποικίλα σχόλια ερμηνείας για την κίνηση αυτή.

Υπάρχει άραγε θέμα Μπάγεβιτς ή όχι. Πάντως οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ζοσέ Πεσέιρο παραμένει το ακλόνητο φαβορί του αντικαταστάτη του κ. Μουνιόθ.

Οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον «πράσινο» πάγκο σίγουρα τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχουν ξεκαθαρίσει αφού δεν αποκλείεται μετά το ματς με την Κέρκυρα να οριστικοποιηθεί σύντομα το «διαζύγιο» με τον 50χρονο Ισπανό τεχνικό.

ΟΚ ο Τζιόλης, αγωνία για Μάντζιο

Αγωνιστικά, ο Αλέξανδρος Τζιόλης προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και θα απουσιάσει στο ματς κόντρα στην Κέρκυρα στη Λιβαδειά.

Απόντες θα είναι και οι μόνιμοι Βίκτορ, Τσίγκας και ο Γκονζάλες αλλά και οι τιμωρημένοι Σέριτς, Ρομέρο.

O Bαγγέλης Μάντζιος επίσης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αφού ένιωθε ενόχληση στα πλευρά και αν αποφασιστεί να παίξει στο ματς της Κυριακής θα κάνει ότι και στον τελικό (ένεση).

Τα πέντε επικρατέστερα λογότυπα των 100 χρόνων

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τα πέντε δημοφιλέστερα λογότυπα και σε λίγες μέρες θ' ανακοινώσει τον μεγάλο νικητή.

Το 2008 ο Παναθηναϊκός θα συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής και οι "πράσινοι" επιθυμούν την ενεργή συμμετοχή των οπαδών στους εορτασμούς.Γι' αυτό τον λόγο ζητήθηκε η υποβολή προτάσεων για το σήμα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εορταστικές εκδηλώσεις του "τριφυλλιού".

Οι προτάσεις που κατατέθηκαν ήταν γεμάτες αγάπη και πάθος και προήλθαν από ανθρώπους κάθε φύλου και ηλικίας. Η προθεσμία ολοκληρώθηκε στις 12 Απριλίου και στην συνέχεια επιλέχθηκαν 20 σήματα, τα οποία τέθηκαν προς ψήφιση από όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού, έτσι ώστε να επιλεγεί το καλύτερο σήμα για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Παναθηναϊκού από τον κόσμο του.

Η "πράσινη" ΠΑΕ λοιπόν, ανακοίνωσε τα πέντε δημοφιλέστερα και αφού ελεγχθούν για την αυθεντικότητα τους, στην συνέχεια θ' ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού.

Τα πέντε επικρατέστερα λογότυπα (δεν παρουσιάζονται με την σειρά των ψήφων που πήραν):




















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ