ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κριτική, μείωση και καλή ζωή

Κριτική, μείωση και καλή ζωή
Ιβανσιτς

Για κριτική των άκρων και καλή ζωή στην Ελλάδα, μίλησε ο Ιβανσιτς. Μείωση 250.000 σε Μπόβιο

Ο Αυστριακός μέσος έδωσε όπως ήταν φυσικό περισσότερη έμφαση στα θέματα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και απέφυγε να μιλήσει για τους "πράσινους", αλλά πλά αναφέρθηκε στη ζωή του στη Ελλάδα.
" Η κριτική των φιλάθλων είναι των άκρων. Ή πολύ καλή ή πολύ κακή. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές αθλητικές εφημερίδες. Ο κόσμος στο δρόμο και στα καφέ διαβάζει μόνο για ποδόσφαιρο.

Η αναμονή για ένα σημαντικό αγώνα είναι μεγάλη και οι φίλαθλοι περιμένουν από εσένα να τα δώσεις όλα"

και αναφερόμενος στον τρόπο που περνάει εδώ τόνισε: "Δεν έχω την οικογένεια μου, έχω όμως τη σύζυγο μου, Ανία, και το γιο μου, Ιλια, που γεννήθηκε πριν λίγο καιρό. Περνάμε πολύ καλά".

Ο παίκτης του "τριφυλλιού" ανέφερε επίσης για την παρτίδα μας πόσο σημασία έχει η κατάκτηση του ΕURO στην Πορτογαλία, λέγοντας: " Δεν ξέρω αν θα μπορούσε η Ελλάδα να επαναλάβει τέτοιο κατόρθωμα. Ξέρω, όμως, ότι αυτός ο τίτλος ήταν κάτι ξεχωριστό. Είναι ωραίο να βλέπεις μικρές χώρες να κάνουν τέτοιες εκπλήξεις. Η Ελλάδα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για την εθνική Αυστρίας".

Εκπλήρωση του μεγαλύτερου ονείρου μου...


Ο Ιβανσιτς χαρακτήρισε ως " εκπλήρωση του μεγαλύτερου ονείρου μου..." τη μεταγραφή του στην αγαπημένη του Ραπίντ Βιέννης, ενώ υποστήριξε πως " στη Σάλτσμπουργκ η καριέρα μου έφτασε σε οριακό σημείο και έπρεπε κάτι να κάνω για να αλλάξω τα πράγματα", δικαιολογώντας την απόφασή του να έρθει στο "τριφύλλι".

Τέλος, ο μέσος του Παναθηναϊκού, θυμήθηκε τον τρόπο με τον οποίο έγινε έγινε ο νεότερος αρχηγός της εθνικής (19 ετών και 361 ημερών). Ηταν στον αγώνα της Αυστρίας με αντίπαλο την Τσεχία τον Οκτώβριο του 2003, όταν μπαίνοντας ως αλλαγή στο 68', φόρεσε το περιβραχιόνιο του "κάπτεν".

" Το συναίσθημα ήταν απερίγραπτο. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα το ότι με επέλεξαν ο αρχηγός και η ομάδα και μου έδειξαν εμπιστοσύνη" τα λόγια του "ξανθού".

Συναντήθηκαν Βέλιτς και εκπρόσωπος Μπόβιο

Μείωση των αποδοχών όπως αναμένονταν έκαναν οι "πράσινοι" στον εκπρόσωπο του Ρικάρντο Μπόβιο. Μετά την συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Βραζιλιάνου άσου ο τεχνικός διευθυντής των "πράσινων", Γιάσμικο Βέλιτς τόνισε στον Φεντερίκο Μοράις ότι ο σύλλογος θέλει να παραμείνει ο Βραζιλιάνος μέσος αλλά θα πρέπει να δεχθεί και τη μείωση των αποδοχών που του προτείνουν.

Αρχικα το συμβόλαί του ήταν για 850.000 ευρώ, και ο Παναθηναϊκός του πρότεινε την επόμενη περίοδο να τον διατηρήσει στην ομάδα με 600.000 ευρώ, δηλαδή μείωση του ποσού κατά 250.000 ευρώ.

Ο κ. Μοράις ζήτησε λίγο χρόνο προκειμένου να ενημερώσει τον παίκτυη και οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν να ξανασυναντηθούν τη Δευτέρα, μία μέρα μετά τον αγώνα του "τριφυλλιού" με την Κέρκυρα στην Λιβαδειά. τα ενδεχόμενα παραμονής παραμένουν ανοικτά εκτός και αν έχει κάποια πρόταση καλύτερη από σύλλογου του εξωτερικού.

















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ