ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το εντυπωσιακό video από τη χιονισμένη OPAP Arena

Η χιονισμένη Opap Arena
Η χιονισμένη Opap Arena AEK FC

Στα λευκά ντύθηκε η Αθήνα και πολλές περιοχές της Ελλάδας λόγω της κακοκαιρίας "Ελπίδα", με την ΑΕΚ να δημοσιεύει ένα εντυπωσιακό video από την OPAP Arena σε χιονισμένο φόντο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η κακοκαιρία "Ελπίδα" μπορεί να προκάλεσε αρκετά προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Αττικής και να οδήγησε στην αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων την Τετάρτη (26/1) σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια, όμως έντυσε στα "λευκά" πολλές περιοχές, χαρίζοντάς μας εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Η ΑΕΚ ανέβασε στα social media ένα εντυπωσιακό video με την OPAP Arena να δεσπόζει σε ένα χιονισμένο τοπίο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπενθυμίζεται, πως τη Δευτέρα (24/1) παίκτες και άνθρωποι της ομάδας που βρέθηκαν το πρωί για προπόνηση ταλαιπωρήθηκαν, αφού εγκλωβίστηκαν και δεν μπορούσαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Την Τρίτη (25/1) δόθηκε ρεπό, καθώς ήταν αδύνατη η προπόνηση λόγω του χιονιού αρκετών πόντων που είχε καλύψει όλη την επιφάνεια της περιοχής και καθιστούσε δύσκολη ακόμα και την πρόσβαση, ενώ έχει αναβληθεί και το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ