EUROLEAGUE

EuroLeague, Final Four 2024: Από 540 εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός

EuroLeague, Final Four 2024: Από 540 εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Από 540 εισιτήρια θα πάρει κάθε μία από τις ομάδες που προκρίθηκε στο Final Four 2024, δηλαδή η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Παναθηναϊκός AKTOR, η Φενέρμπαχτσε και ο Ολυμπιακός.

Τα playoffs της EuroLeague ολοκληρώθηκαν και πλέον άπαντες μετρούν τις μέρες αντίστροφα για το Final Four 2024 που θα γίνει στο Βερολίνο από τις 24 έως τις 26 Μαΐου. Ιδίως οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού, που αναζητούν μανιωδώς ένα εισιτήριο από τη στιγμή που οι ομάδες τους εξασφάλισαν την παρουσία τους στη Γερμανία.

Όπως είναι γνωστό, η γενική πώληση των εισιτηρίων έγινε τον Δεκέμβριο του 2023 και φυσικά το sold-out ήταν θέμα ωρών. Πλέον, κάθε μία από τις φιναλίστ, δηλαδή η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Παναθηναϊκός AKTOR, η Φενέρμπαχτσε και ο Ολυμπιακός (κατά χρονική σειρά πρόκρισης) δικαιούνται από 540 εισιτήρια.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως οι δύο ελληνικές ομάδες θα έχουν στο πλευρό τους μόνο από 540 οπαδούς, αφού όπως έχει ανακοινώσει η EuroLeague το 19% των εισιτήριων που έχουν πωληθεί έχει καταλήξει ήδη σε ελληνικά χέρια.

Παράλληλα, κάποια ειστήρια μπορούν να μεταπωλήθούν, αφού από τον Μάρτιο έχει ανοίξει το γνωστό Fan-to-Fan Marketplace, με το σχετικό link να παρατίθεται ΕΔΩ. Τι είναι όμως αυτό; Η επίσημη πλατφόρμα της EuroLeague, όπου κάποιοι φίλαθλοι μπορούν να πουλήσουν τα εισιτήριά τους στην τιμή κόστους. Στην τιμή δηλαδή που τα αγόρασαν, χωρίς "καπέλο", σε μία προσπάθεια της EuroLeague να αποφύγει την πώληση εισιτηρίων στην μαύρη αγορά.

Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Λεπενιώτης, δήλωσε τα εξής σχετικά με τα εισιτήρια, μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού: "Θεωρώ πως η λέξη "εισιτήριο" θα είναι μαγική. Η ενημέρωση που έχουμε πως το 20% των εισιτηρίων έχουν πάει ήδη σε Έλληνες. Θα προσπαθήσουμε πολύ, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Θα κάνω μια πρόβλεψη, πιστεύω πως θα έχουμε πάνω από 3.000 φίλους του Ολυμπιακού. Θεωρώ πως οι οπαδοί θα μοιραστούν ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε".

Από τη δική του πλευρά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε μέσω Instagram Story: "Όλοι θέλαμε να έχουν έρθει διαφορετικά τα αποτελέσματα χθες, μόνο και μόνο για να έχουμε παραπάνω εισιτήρια, με την κάψα του κόσμου να πάει στο Βερολίνο. 434, 454 εισιτήρια παίρνει κάθε ομάδα, τα οποία πρέπει να διατεθούν σε κόσμο που έχει πάρει διαρκείας που έχει παρουσία στο ΟΑΚΑ συνεχόμενη και τα λοιπά και τα λοιπά.

Anyway, για να έρθουμε στην ουσία. Δυστυχώς εγώ δεν έχω να εξυπηρετήσω καλά-καλά την οικογένειά μου, άρα το να λαμβάνω μηνύματα από τον καθένα όσο και να σας αγαπάω, "θέλω ένα, θέλω δύο, θέλω 302 εισιτήρια', δυστυχώς παιδιά ούτε ένα. Ούτε ένα για δείγμα. Όποιος θέλει απευθύνεται στην ΚΑΕ ή στα διάφορα σάιτ που τα πουλάνε".

TAGS EUROLEAGUE FINAL FOUR 2024 FINAL FOUR FINAL 4 EUROLEAGUE FINAL FOUR ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ