ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ξεκίνησε νωρίς το πρωί ο απεγκλωβισμός από το προπονητικό στα Σπάτα

Το χιόνι στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα
Το χιόνι στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα PRINT SCREEN

Ο Αργύρης Γιαννίκης, ο Βασίλης Δημητριάδης και περίπου δέκα μέλη του staff της ΑΕΚ, άρχισαν τη διαδικασία της αποχώρησης από το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα λίγο πριν τις 09:00.

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που σάρωσε την Ελλάδα δημιούργησε φοβερά προβλήματα, με την ΑΕΚ να αποτελεί ένα άκρως χαρακτηριστικό παράδειγμα, αφού η μισή ομάδα βίωσε μία απίστευτη ταλαιπωρία σε δύο μέτωπα.

Πέντε ποδοσφαιριστές και μέλη του επιτελείου έμειναν για τέσσερις ώρες παγιδευμένοι στους δρόμους φεύγοντας από το προπονητικό, για να καταφέρουν τελικά μετά κόπων και βασάνων να φτάσουν στο ξενοδοχείο "Holiday Inn" έχοντας εγκαταλείψει τα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό. Στα Σπάτα διανυκτέρευσαν περίπου δέκα μέλη της ομάδας μεταξύ των οποίων ο Αργύρης Γιαννίκης, καθώς επίσης και άμεσοι συνεργάτες του και αλλά πέντε μέλη του επιτελείου.

Το πρωί της Τρίτης (25/1), λίγο πριν τις 09:00, ο προπονητής της Ένωσης, Αργύρης Γιαννίκης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης και τα υπόλοιπα μέλη του staff, με δυσκολία άρχισαν τη διαδικασία της αποχώρησης από το προπονητικό κέντρο. Οι Γιαννίκης και Δημητριάδης έφυγαν πρώτοι κι ανέλαβαν να δώσουν κατευθύνσεις και στους υπόλοιπους για την κατάσταση που βρήκαν και για τη διαδρομή που έπρεπε να ακολουθήσουν.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ