ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Stop της Πολιτικής Προστασίας στις αθλητικές δραστηριότητες της Τετάρτης: Αναβάλλεται το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

Φάση από την αναμέτρηση Παναιτωλικός - Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας | 25 Ιανουαρίου 2022
Φάση από την αναμέτρηση Παναιτωλικός - Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας | 25 Ιανουαρίου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Με απόφαση της Κυβέρνησης και του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, αποφασίστηκε η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων την Τετάρτη (26/1) σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια, κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν θα διεξαχθεί το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός. Κανονικά το Λαμία - Άρης.

Ούτε το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός για το Κύπελλο Ελλάδας θα διεξαχθεί την Τετάρτη (26/1) με την αναμέτρηση να αναβάλλεται μετά από απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, ο οποίος λόγω του χιονιά που έχει πλήξει τη χώρα πήρε την απόφαση της αναστολής των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Αντιθέτως ο δεύτερος προημιτελικός μεταξύ της Λαμίας και του Άρη θα διεξαχθεί κανονικά, αφού η Φθιώτιδα δεν συμπεριλαμβάνεται στις Περιφέρειες στις οποίες ανεστάλησαν οι αθλητικές δραστηριότητες.

Η σχετική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και υπερισχύει και της όποιας απόφαση της ΕΠΟ αναφέρει:

"Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022" (ΦΕΚ Β' 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας".

Επίσης, με την απόφαση αυτή θα αναβληθούν φυσικά και κάποια ματς, εξ αναβολής, που είχαν οριστεί για την Τετάρτη στη Super League 2 και συγκεκριμένα:

Κηφισιά – Ηρόδοτος 11η αγωνιστική

Εργοτέλης – Χανιά 11η αγωνιστική

Αιγάλεω – Καλαμάτα 12η αγωνιστική

Ρόδος - Καλλιθέα

Αστέρας Βλαχιώτη - Διαγόρας

Διαβάστε και το σχετικό ΦΕΚ με το οποίο έχουμε την αναβολή των αθλητικών δραστηριοτήτων:

Stop της Πολιτικής Προστασίας στις αθλητικές δραστηριότητες της Τετάρτης: Αναβάλλεται το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός


TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ