ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κινδύνος να πάει χωρίς προπόνηση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αποκλείστηκαν άτομα στα Σπάτα

Στιγμιότυπο από τα χιονισμένα Σπάτα
Στιγμιότυπο από τα χιονισμένα Σπάτα ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κάνει προπόνηση στο γήπεδο στο προπονητικό κέντρο των Σπατών λόγω του χιονιά, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί και αύριο (25/01) αν ισχύσουν τα ίδια καιρικά "δεδομένα". Περίπου δέκα άτομα έμειναν αποκλεισμένα στα Σπάτα, ενώ οι Μάνταλος και Τσιντώτας ακολούθησαν θεραπεία, καθώς δεν κατάφεραν να πάνε στο Ιατρικό Αθηνών για εξετάσεις.

Σε μια δυσάρεστη περιπέτεια έχουν "μπλέξει" δέκα άνθρωποι της ΑΕΚ, ανάμεσά τους ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης, αλλά και ο Βασίλης Δημητρίαδης και υπόλοιπα μέλη του, καθώς έχουν κολλήσει στα Σπάτα, λόγω του χιονιά και δεν μπορούν να επιστρέψουν στην κατοικία τους.

Οι ποδοσφαιριστές χρειάστηκαν περίπου δύο με 2.5 ώρες για να επιστρέψουν σπίτι τους, ενώ υπήρχε και σκέψη για να μείνουν στο "Holiday Inn", κάτι που τελικά δεν ήταν δυνατό λόγω των αναβολών των πτήσεων στο Ελ. Βενιζέλος. Με τα τωρινά δεδομένα η ΑΕΚ έχει τεράστιο κίνδυνο να πάει στο κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας, χωρίς προπόνηση στα πόδια της, αν ισχύσουν τα ίδια καιρικά "δεδομένα" και αύριο (25/01) κάτι που είναι πολύ πιθανό.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή (24/01) προπόνηση όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο, έκαναν αποκατάσταση, με τους Πέτρο Μάνταλο και Παναγιώτη Τσιντώτα να ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν κανονίσει να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ωστόσο ειδοποιήθηκαν να μην πάνε λόγω του χιονιά.

Οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Μιλάντ Μοχαμάντι απουσίασαν λόγω των διεθνών υποχρεώσεών τους. Οι υπόλοιποι παίκτες παρέμειναν στο γυμναστήριο, καθώς η προπόνηση στο γήπεδο ήταν αδύνατη λόγω των καιρικών συνθηκών.

Για το αυριανό (25/01) πρόγραμμα οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη έχουν προγραμματίσει να πάει στις 15:30 στο ΟΑΚΑ και να μεταβεί στα Σπάτα με το πούλμαν στις 17:00. Το ενδεχόμενο να γίνει προπόνηση στο ΟΑΚΑ είναι εξίσου απίθανο, καθώς είναι δυπρόσιτο λόγω του χιονιά και το Ολυμπιακό Στάδιο.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ