ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-1

Ο Ζοζέ Μουρίνιο πήγε στο ΟΑΚΑ για να τσεκάρει τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά είδε την ΑΕΚ να επικρατεί στο ντέρμπι της πρεμιέρας με 2-1 (vid)

Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε αριστοτεχνικά την Ένωση στον αγωνιστικό χώρο κερδίζοντας κατά κράτος τον Χενκ τεν Κάτε που είχε την λάθος έμπνευση να βάλει στο αρχικό σχήμα τον Μουν, τον Σαλπιγγίδη σε ελεύθερο ρόλο και τον Γκάμπριελ στα δεξιά της μεσαία γραμμής.
Η Ένωση με μεγάλο όπλο την τριπλέτα της μεσαίας γραμμής δεν άφησε περιθώρια στον Παναθηναϊκό που είχε μεν την πρωτοβουλία αλλά τίποτα παραπάνω. Ο Αντώνης Ρίκκα συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και με την βοήθεια του Πλιάτσικα που “επιστρατεύτηκε” από τον Έλληνα τεχνικό για την πρεμιέρα, επικράτησαν κατά κράτος των Σιμάο και Σίλβα που στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Από την ΑΕΚ που δεν υστέρησε κανείς ξεχώρισαν επίσης ο Εντίνιο στην επίθεση και ο Σωτήρης Κυργιάκος στην άμυνα, σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες για την ποιότητά του και το θέαμα, αλλά οι κιτρινόμαυροι έδειξαν να το θέλουν περισσότερο και να έχουν τον τρόπο να το κερδίσουν.
Οι συνθέσεις των ομάδων


ΑΕΚ (Δώνης): Σάχα, Ράμος, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Χουάνφραν, Ρίκκα, Μπασινάς, Πλιάτσικας (83' Καφές), Σκόκο (90' Αλεξόπουλος), Εντίνιο (66' Λαγός), Μπλάνκο

Παναθηναϊκός (Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Μουν, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σαλπιγγίδης (69 Πετρόπουλος), Καραγκούνης, Γκάμπριελ (46' Νίνης), Σόουζα (85' Ίβανσιτς)

Με μια ματιά


Έκπληξη με Πλιάτσικα

Ο Γιώργος Δώνης επιφύλασσε μία έκπληξη για την αρχική ενδεκάδα με τον Βασίλη Πλιάτσικα να παίρνει φανέλα βασικού αντί του Παντελή Καφέ. Στο κλασικό και αγαπημένο 4-3-3 του τεχνικού της Ένωσης κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σεμπαστιάν Σάχα με τον Ράμος στα δεξιά, τον Χουανφράν αριστερά και τους Μαϊστόριβιτς (αρχηγός), Κυργιάκο στο κέντρο της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή ο εξαιρετικός το τελευταίο διάστημα Αντώνης Ρίκκα ανέλαβε το δύσκολο έργο να ανακόπτει τις επιθέσεις του Παναθηναϊκού σε ρόλο αμυντικού χαφ με τους Πλιάτσικα, Μπασινά μπροστά του. Τέλος, στην κιτρινόμαυρη επίθεση επιλέχθηκαν από τον Γιώργο Δώνη οι Σκόκο, Εντίνιο στα άκρα και ο Ίσμαελ Μπλάνκο στην κορυφή.

Με Μουν στην βασική 11άδα

Στο στρατόπεδο των φιλοξενουμένων ο Χενκ τεν Κάτε είχε προειδοποιήσει για την χρησιμοποίηση του Μπράις Μουν στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά, αφήνοντας εκτός αποστολής τον Νίλσον. Ο Ολλανδός τεχνικός χρησιμοποίησε το αγαπημένο του 4-2-3-1 αλλάζοντας όμως θέση στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη βάζοντας το πίσω από τον Σόουζα και όχι στα άκρα.

Ο Γκαλίνοβιτς κάθισε κάτω από τα δοκάρια με τους Σαριέγκι, Βύντρα στο κέντρο της άμυνας και τους Σπυρόπουλο, Μουν αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Στην μεσαία γραμμή Σιμάο και Ζιλμπέρτο Σίλβα στα αμυντικά χαφ με τους Γκάμπριελ, Σαλπιγγίδη και Καραγκούνη (αρχηγός) στην τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σόουζα.

”Πράσινη” πρωτοβουλία

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο και να δείχνει από τα πρώτα λεπτά πως ήθελε να εκμεταλλευθεί τον όγκο και την δύναμη του Ροντρίγκο Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος ήταν ο αποδέκτης όλων των επιθετικών ενεργειών των πρασίνων, με τους φιλοξενούμενους να μεταφέρουν από την αρχή το παιχνίδι στο μισό της ΑΕΚ.

Μετά το δυνατό ξεκίνημα των ποδοσφαιριστών του Χενκ τεν Κάτε η Ένωση με την βοήθεια του κόσμου ανέβασε στροφές και άρχισε να δείχνει πως έχει επιθετικές αρετές. Το σχέδιο του Γιώργου Δώνη ήταν να περιμένει τον Παναθηναϊκό προσπαθώντας να εκμεταλλευθεί την ταχύτητα της επιθετικής τριπλέτας και τις καλές μεταβιβάσεις του Μπασινά σε κάποια αντεπίθεση.

Με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου δόθηκαν και οι πρώτες οδηγίες από τους δύο πάγκους με τον Χενκ τεν Κάτε να έχει παράπονα από τον Γκάμπριελ και τον Δώνη να ζητά από τον Σβτήρη Κυργιάκο να ανεβάζει πιο πολύ την αμυντική γραμμή όταν έχει την μπάλα η Ένωση.

Οι πράσινοι είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά εκτός από μία κεφαλιά του Σιμάο μετά από σέντρα του Μουν στο 17ο λεπτό και μερικές στημένες μπάλες που “καθάριζε” εύκολα η... αεροπορία της ΑΕΚ, δεν είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν την “μεγάλη” φάση μπροστά από τα καρέ του Σεμπαστιάν Σάχα.

Απάντηση από τον Εντίνιο με μαγικό γκολ

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να μετουσιώσει την κατοχή σε φάσεις και όσο η άμυνα της ΑΕΚ έβγαζε με ευκολία την μπάλα από την άμυνά της το σχέδιο του Δώνη δούλευε άψογα. Το μόνο που έλειπε ήταν μία καλή αντεπίθεση. Οι πάσες από την μεσαία γραμμή δεν είχαν βγει για τους επιθετικούς των “κιτρινόμαυρων” και με εξαίρεση τον... κεφάτο Εντίνιο η ΑΕΚ δεν απειλούσε.

Ο 23χρονος στράικερ όμως είχε την απάντηση. Λίγα λεπτά πριν την συμπλήρωση των 20 λεπτών ο Γιώργος Δώνης τον έφερε από τα αριστερά της επίθεσης αλλάζοντας θέση με τον Σκόκο και ο Εντίνιο στην πρώτη του επαφή με την μπάλα από αυτή την πλευρά έβαλε την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ με ένα απίστευτης ομορφιάς τέρμα.

Αφού δέχθηκε την μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και δεξιά έκανε την κίνηση προς τα μέσα και όταν βρήκε ελεύθερο πεδίο πλάσαρε με μαγικό τρόπο τον Γκαλίνοβιτς στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Βύντρα που ήταν ακριβώς μπροστά από τον Εντίνιο και ο Μουν που άργησε να δώσει την βοήθεια έδωσαν τον χρόνο στον επιθετικό της Ένωση να “δει” την ανοιχτή γωνία προς το τέρμα.

Διαβασμένη η Ένωση, ήθελε αλλά δεν μπορούσε ο ΠΑΟ

Το γκολ του Εντίνιο όπως ήταν φυσικό ανέβασε την ψυχολογία της ΑΕΚ και έβαλε “φωτιά” στην εξέδρα, αλλά η Ένωση δεν παρέκκλινε από το αρχικό πλάνο. Με τον Χουανφράν να έχει κερδίσει σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες από τον Γκάμπριελ, τον Σωτήρη Κυργιάκο να δεσπόζει στο κέντρο της άμυνας και τους Μπασινά, Πλιάτσικα, Ρίκκα να συνεννοούνται άψογα τα προβλήματα του δικεφάλου έμοιαζαν λυμένα.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή της ΑΕΚ. Ο Σαλπιγγίδης έδειχνε και ήταν έξω από τα νερά του στο νέο ρόλο που του είχε αναθέσει ο Χενκ τεν Κάτε, ενώ ο Σόουζα τα είχε βρει δύσκολα με το δυνατό αμυντικό δίδυμο της ΑΕΚ.

Την ίδια στιγμή ο Γκάμπριελ από τα αριστερά και ο Καραγκούνης από τα δεξιά δεν μπορούσαν να περάσουν κάποια ατομική ενέργεια ώστε να διασπαστεί η κιτρινόμαυρη άμυνα.

2-0 στις καθυστερήσεις με αμφισβητούμενο πέναλτι

Το ημίχρονο έφτανε προς το τέλος του και τίποτα δεν έδειχνε να αλλάζει. Ενώ όλοι περίμεναν την λήξη του ημιχρόνου από τον Κύρο Βασσάρα η ΑΕΚ κατάφερε να βγάλει μία τελευταία αντεπίθεση με τον Εντίνιο και τον Μπλάνκο. Ο Αργεντινός προσπάθησε να βγάλει μία σέντρα στον Πορτογάλο αλλά η μπάλα κόντραρε με αποτέλεσμα να προσγειωθεί στην καρδιά της πράσινης άμυνας.

Στην διεκδίκηση της Εντίνιο, Σπυρόπουλος και Βύντρα έπεσαν στο χορτάρι με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα μετά από υπόδειξη του βοηθού. Στο ριπλέι της φάσης φαίνεται ο Εντίνο με τον Σπυρόπουλο να δίνουν τη μάχη χωρίς να υπάρχει οτιδήποτε μεμπτό, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση για χέρι του αμυντικού του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασσάρας δεν έβγαλε κόκκινη κάρτα στον Σπυρόπουλο κάτι που σημαίνει πως έχει δείξει το σημείο του πέναλτι για χέρι γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο αριστερός μπακ θα έπρεπε να αποβληθεί.

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο ανέλαβε την εκτέλεση και παρά το γεγονός πως ο Γκαλίνοβιτς έπεσε στη σωστή γωνία κατάφερε να σκοράρει διαμορφώνοντας το 2-0 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ίδιο σκηνικό στην επανάληψη

Ο Χενκ τεν Κάτε κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας διόρθωσε το λάθος του κρατώντας τον Γκάμπριελ στα αποδυτήρια με τον Σωτήρη Νίνη να παίρνει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης επέστρεψε στην “φυσική” του θέση στα δεξιά της επίθεσης με τον “Ελ Νίνιο” να αγωνίζεται ως ελεύθερος πίσω από τον Ροντρίγκο Σόουζα. Από την πλευρά του ο Γιώργος Δώνης δεν χρειαζόταν και δεν άλλαξε κάτι στην ενδεκάδα του, με τον Νάτσο Σκόκο που δεν είχε “φανεί” στο πρώτο μέρος να απειλεί με το 3-0 στο 48ο λεπτό.

Ο Αργεντινός που δεν ήταν αρνητικός αλλά δεν είχε κάνει καμία από τις γνωστές του ενέργειες παραλίγο να χριστεί σκόρερ με ένα εξαιρετικό σουτ από μακρινή απόσταση στον άξονα του γηπέδου αλλά ο Γκαλίνοβιτς έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Παναθηναϊκός που έδειχνε να βελτιώνεται επιθετικά μετά τις αλλαγές απάντησε στην ευκαιρία της ΑΕΚ τέσσερα λεπτά αργότερα. Στο 52ο λεπτό μετά από παράλληλη σέντρα του Σαλπιγγίδη από τα δεξι, ο Σάχα ακούμπησε ελάχιστα την μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να φτάσει στον Σόουζα που δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή στην κενή εστία.

Όσο πέρναγε η ώρα οι “πράσινοι” ανέβαζαν την πίεση στα καρέ του δικεφάλου με τον Σωτήρη Νίνη να έχει δώσει άλλον αέρα και ταχύτητα στην μεσαία γραμμή, αλλά ο Σόουζα ήταν απελπιστικά μόνος στην επίθεση και όσο η άμυνα της Ένωση λειτουγούσε σύμφωνα με τις... προδιαγραφές η μείωση του σκορ θα ερχόταν μόνο από μία στημένη μπάλα ή κάποια εξαιρετικά ατομική ενέργεια.

Όλα για όλα από τεν Κάτε αλλά ο Δώνης νικητής

Ο Χενκ τεν Κατε με την συμπλήρωση 70 λεπτών αγώνα άλλαξε το σύστημα του Παναθηναϊκού στην προσπάθειά του να ανατρέψει το 2-0. Ο Πετρόπουλος πέρασε στη θέση του Σαλπιγγίδη και πήγε δίπλα στον απελπιστικά μόνο μέχρι εκείνο το σημείο Σόουζα με το 4-2-31 να μετατρέπεται σε 4-4-2.

Ο Παναθηναϊκός έπαιζε πλέον φουλ επίθεση με τους περισσότερους πράσινους να βρίσκονται πάνω από τη σέντρα με στόχο τη μείωση του σκορ. Οι φιλοξενούμενοι γνώριζαν πως ρίσκαραν το 3-0 αλλά στο σημείο που βρισκόταν ο αγώνας δεν υπήρχε άλλη επιλογή.

Η ΑΕΚ έφτασε πολύ κοντά στο να... τιμωρήσει τους “πράσινους αλλά οι δύο Αργεντινοί της ομάδας στάθηκαν άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Στο 78ο λεπτό μετά από λάθος του Μουν ο Σκόκο πήρε την μπάλα και με κάθετη πάσα έβγαλε τον Μπλάνκο στην αντεπίθεση, ο οποίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή, επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Γκαλίνοβιτς σε ετοιμότητα έσωσε την εστία του από τρίτο τέρμα.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Νάτσο Σκόκο να σηκώσει τους οπαδούς από την θέση τους. Με εκπληκτική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ του τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς. Ο νικητής είχε πλέον κριθεί και το πάρτι στις εξέδρες είχε ξεκινήσει με τα γνωστά “όλε, όλε” να συνοδεύουν τα τραγούδια για τη μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Το μόνο που κατάφερε ο Παναθηναϊκός ήταν να πετύχει το... γκολ της τιμής στο 93ο λεπτό με φάουλ που εκτέλεσε ο Καραγκούνης και αιφνιδίασε τον Σάχα με την μπάλα να περνάει από πολλά σώματα χωρίς κανένας να την ακουμπήσει.
Συνέντευξη Τύπου
Τεν Κάτε: "Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ ήταν καλύτερη από εμάς. Είμασταν πάρα πολύ κακοί και κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι. Η ΑΕΚ ήταν πιο αποφασιστική στις προσωπικές μονομαχίες. Και πάλι όμως με αυτά τα δεδομένα ήταν πολύ φτηνός ο τρόπος που δεχθήκαμε τα δύο γκολ ειδικά το δεύτερο. Εκεί έγινε τριπλό λάθος. Και του Βύντρα και του Γκαλίνοβιτς και του επόπτη. Είμαι πολύ απογοητευμένος από το ξεκίνημα. Χαλάσαμε την εικόνα μας σήμερα. Μόνο τρεις παίκτες ήταν καλοί σήμερα. Ο Σιμάο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Καραγκούνης. Μόνο αυτοί έπαιξαν για τη νίκη όλοι οι υπόλοιποι ήταν κάτω από τις δυνατότητές τους."

Δώνης: "Δίκαιη η επικράτησή μας. Κάναμε ένα δυνατό παιχνίδι. Θα ξεκινήσω από τα θετικά. Η οργάνωση μας στο αμυντικό κομμάτι πολύ καλή και γενικά ήμασταν πάρα πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟ να μην μπορεί να περάσει πάσες. Φάνηκε από το ξεκίνημα πως οι παίκτες μας μπήκαν δυνατά και αυτό είχε ως συνέπεια να ξεσηκώσουμε τον κόσμο.

Στο δημιουργικό κομμάτι όμως δεν είμαι ευχαριστημένος. Περιμένω η ομάδα μου να είναι καλύτερη στην κυκλοφορία της μπάλας. Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη. Τώρα που ολοκληρώθηκε το ρόστερ έχομε την δυνατότητα να δουλέψουμε τις 2 εβδομάδες ώστε να παρουσιάσουμε μία ομάδα καλύτερη στο δημιουργικό κομμάτι με περισσότερες επιλογές. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου"

.
Όλα τα λεφτά...
Το γκολ του Εντίνιο ήταν πραγματικά εξαιρετικό. Ο Πορτογάλος είδε την ανοιχτή γωνία και δεν δίστασε να κάνει ένα απίστευτο και μαζί δύσκολο πλασέ στο παραθυράκι του Γκαλίνοβιτς.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την λάθος απόφαση του Βασσάρα και του βοηθού στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου στην υπόδειξη του πέναλτι.
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων ΑΕΚ
(Δώνης): Σάχα, Ράμος, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Χουάνφραν, Ρίκκα, Μπασινάς, Πλιάτσικας, Σκόκο, Εντίνιο, Μπλάνκο
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Παναθηναϊκός
(Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Μουν, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης, Γκάμπριελ, Σόουζα
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: "ΟΑΚΑ"
Διαιτητής: Κ. Βασάρας


1' Έναρξη αγώνα
Οι φιλοξενούμενοι τη σέντρα
5' Σχόλιο
Αναγνωριστικό παιχνίδι στο πρώτο πεντάλεπτο
13' Σουτ ΑΕΚ Εντίνιο
Σουτ του Εντίνιο μακριά από τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, καμία ανησυχία για τον Γκαλίνοβιτς
17' Κεφαλιά Παναθηναϊκός Σιμάο
Μπαλιά του Μουν περίπου από τη μεσαία γραμμή, ο Σιμάο πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκαλίνοβιτς
20' Γκολ ΑΕΚ Εντίνιο
Ο Εντίνιο με εκπληκτικό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Γκαλίνοβιτς και άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ
21' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Κυργιάκος
38' Σχόλιο
Πιέζει στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟ που έχει ανεβάσει την απόδοσή του, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα καθώς οι "κιτρινόμαυροι" προσέχουν αρκετά στα μετόπισθεν
42' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Καραγκούνης
45' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Μπασινάς
45' Έναρξη καθυστερήσεων 1 Λεπτό
45' Γκολ ΑΕΚ Μπλάνκο
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Βασσάρας έδειξε την άσπρη βούλα (σ.σ ύστερα από υπόδειξη του επόπτη) σε μαρκάρισμα του Σπυρόπουλου πάνω στον Εντίνιο, αν και δε φαίνεται να υπάρχει κάποια παράβαση, με το Μπλάνκο από τα 11 βήματα να κάνει το 2-0 στο 45'+5'
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Οι γηπεδούχοι τη σέντρα
46' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Νίνης στη θέση του Γκάμπριελ
48' Σουτ ΑΕΚ Σκόκο
Φοβερό σουτ του Σκόκο σχεδόν από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ο Γκαλίνοβιτς απομάκρυνε σε κόρνερ
52' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Σόουζα
Παράλληλη σέντρα του Σαλπιγγίδη από τα δεξιά με στόχο το Σόουζα, ο Σάχα ακουμπάει ελάχιστα την μπάλα με αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος να μην μπορέσει να κάνει την κοντινή προβολή
55' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Σαριέγκι
61' Σουτ Παναθηναϊκός Νίνης
Αδύναμο σουτ του Νίνη, μάζεψε ο Σάχα
62' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Πλιάτσικας
66' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Λαγός στη θέση του Εντίνιο
69' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Πετρόπουλος στη θέση του Σαλπιγγίδη
77' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Σκόκο
78' Ευκαιρία ΑΕΚ Μπλάνκο
Από λάθος του Μουν ο Σκόκο πήρε την μπάλα και με κάθετη πάσα έβγαλε τον Μπλάνκο στην αντεπίθεση, ο οποίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή, επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Γκαλίνοβιτς σε ετοιμότητα έσωσε την εστία του από τρίτο τέρμα
79' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Λαγός
79' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Βύντρα
81' Δοκάρι ΑΕΚ Σκόκο
Εκπληκτική ενέργεια του Σκόκο που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟ, αλλά το σουτ του τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς
86' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Ίβανσιτς στη θέση του Σόουζα
87' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Καφές στη θέση του Πλιάτσικα
89' Κεφαλιά Παναθηναϊκός Σίλβα
Μπαλιά του Βύντρα, ο Σίλβα πήρε την κεφαλιά αλλά ο Σάχα σε εγρήγορση μπλόκαρε την μπάλα
90' Κεφαλιά Παναθηναϊκός Σιμάο
Κεφαλιά του Σιμάο ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Νίνη, η μπάλα πέρασε άουτ
90' Έναρξη καθυστερήσεων 4 Λεπτά
91' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Αλεξόπουλος στη θέση του Σκόκο
94' Γκολ Παναθηναϊκός Καραγκούνης
Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Καραγκούνης νίκησε τον Σάχα και μείωσε σε 2-1
95' Λήξη αγώνα
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-1






































































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ