ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τεν Κάτε: "Χαλάσαμε την εικόνα μας"

Τεν Κάτε: "Χαλάσαμε την εικόνα μας"
Τεν Κατε

Απογοητευμένος για την ήττα από την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Τεν Κάτε που δήλωσε πως χάλασε η εικόνα του ΠΑΟ

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υπογράμμισε πως η ομάδα του ήταν πολύ κακή και αυτό χάλασε την εικόνα των προηγούμενων αγώνων.
"Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ ήταν καλύτερη από εμάς. Είμασταν πάρα πολύ κακοί και κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι. Η ΑΕΚ ήταν πιο αποφασιστική στις προσωπικές μονομαχίες. Και πάλι όμως με αυτά τα δεδομένα ήταν πολύ φτηνός ο τρόπος που δεχθήκαμε τα δύο γκολ ειδικά το δεύτερο. Εκεί έγινε τριπλό λάθος. Και του Βύντρα και του Γκαλίνοβιτς και του επόπτη. Είμαι πολύ απογοητευμένος από το ξεκίνημα. Χαλάσαμε την εικόνα μας σήμερα. Μόνο τρεις παίκτες ήταν καλοί σήμερα. Ο Σιμάο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Καραγκούνης. Μόνο αυτοί έπαιξαν για τη νίκη όλοι οι υπόλοιποι ήταν κάτω από τις δυνατότητές τους.

Θα πρέπει να περιμένουμε δύο εβδομάδες για να πάρουμε πίσω αυτή την κακή απόδοση Φάνηκε ότι όταν δεν παλεύουμε μέσα στο γήπεδο είμαστε μία συνηθισμένη ομάδα. Αντίθετα όταν παλεύουμε και παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας είμαστε καλή ομάδα. Σήμερα δεν ήμασταν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός.

Σε ερώτηση αν η ομάδα είχε μείνει στους πανηγυρισμούς για το Τσάμπιονς Λιγκ απάντησε: “Όχι δεν έχουμε μείνει στους πανηγυρισμούς. Ακόμα και το πάρτι στο κότερο δεν έχει καμία σχέση. Ακόμα και αν μερικοί θέλουν να το συνδυάσουν”.



Για την επιλογή δύο ψηλών στην επίθεση (Πετρόπουλου-Σόουζα): “Η πρώτη αλλαγή του Πετρόπουλου έγινε για να βοηθήσει τον Σόουζα αλλά οι δύο κεντρικοί αμυντικοί της ΑΕΚ ήταν πολύ καλοί και γι αυτό αργότερα έβαλα τον Ίβανσιτς για να βγουν κάποιες σέντρες από τα πλάγια”.



Για το σχήμα που παρέταξε: “Δεν υποτιμήσαμε την ΑΕΚ. Δεν υποτιμούμε κανέναν. Σίγουρα είμαστε καλύτεροι από πολλές ομάδες αλλά η ποιότητα δεν μπορεί μόνη της να κάνει την διαφορά”.



Για την επιλογή Μουν-Γκάμπριελ στην δεξιά πλευρά: "Ήθελα να δημιουργήσω ρήγματα στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Η ομάδα λειτούργησε καλά στο πρώτο 15λεπτο αλλά μετά το γκολ η απόδοσή μας έπεσε. Δεν δημιουργήσαμε και δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε”.



Γιώργος Δώνης:



“Είναι πολύ σημαντικό πως βρίσκομαι σε Συνέντευξη Τύπου μετά από αρκετό καιρό και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό.

Δίκαιη η επικράτησή μας. Κάναμε ένα δυνατό παιχνίδι. Θα ξεκινήσω από τα θετικά. Η οργάνωση μας στο αμυντικό κομμάτι πολύ καλή και γενικά ήμασταν πάρα πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟ να μην μπορεί να περάσει πάσες. Φάνηκε από το ξεκίνημα πως οι παίκτες μας μπήκαν δυνατά και αυτό είχε ως συνέπεια να ξεσηκώσουμε τον κόσμο.

Στο δημιουργικό κομμάτι όμως δεν είμαι ευχαριστημένος. Περιμένω η ομάδα μου να είναι καλύτερη στην κυκλοφορία της μπάλας. Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη. Τώρα που ολοκληρώθηκε το ρόστερ έχομε την δυνατότητα να δουλέψουμε τις 2 εβδομάδες ώστε να παρουσιάσουμε μία ομάδα καλύτερη στο δημιουργικό κομμάτι με περισσότερες επιλογές. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Από την στιγμή που ήρθα στην ΑΕΚ έπρεπε να αξιολογήσω το υλικό. Είναι διαφορετικό να ζεις την ομάδα από κοντά και αλλιώς από την τηλεόραση. Ο Πλιάτσικας ήταν εκτός πλάνων και είχαμε αποφασίσει να συνεχίσει αλλού. Στην προετοιμασία πήγε πολύ καλά και στην μέση της προετοιμασίας του είπα πως θα μείνει. Ο Βασίλης είναι πάρα πολύ δυνατός παίκτης και σήμερα έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έχει περάσει πολλά.

Δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο όταν αλλάζει όλη η ομάδα, όταν αλλάζει το σύστημα Νομίζουν πως είμαι κολλημένος στο 4-3-3. να θυμίσω πως η Λάρισα έπαιζε ρόμβο στην Β Εθνική. Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν έτσι. Ειδικά στον ανασταλτικό τομέα όταν είσαι μπροστά στο σκορ είναι το πιο γεμάτο σύστημα.
Κάποιοι ποδοσφαιριστές ήρθαν αργά και αυτοί θα πρέπει να ενσωματωθούν, αλλά θέλουν χρόνο.

Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και δεν θα ασχοληθούμε με τι λέγετε είτε από την πλευρά του Τύπου ή του αντιπάλου. Η στεναχώρια κρατάει περισσότερο από την χαρά στο ποδόσφαιρο. Στο πρώτο παιχνίδι με την Ομόνοια ήμασταν πολύ κακοί. Στο δεύτερο ακόμα και αν μας παρουσιάσατε κακούς, δεν ήμασταν.

Είχα πει στους παίκτες πως από την αρχή έπρεπε από το πρώτο λεπτό να δείξουμε στον κόσμο πως ήμαστε δυνατοί. Το καταφέραμε και θέλουμε πάντα τον κόσμο δίπλα μας και ενωμένο”.
















Για το αν Τζεμπούρ και αν θα χωράει μαζί με τους υπάρχοντες στην 11άδα: “Τώρα που ολοκληρώθηκε το ρόστερ το πιθανότερο σύστημα είναι ο ρόμβος, με τον Σκόκο πίσω από τους δύο επιθετικούς. Θα δουλέψουμε αυτές τις δύο ομάδες στο νέο σύστημα και θα δούμε. Θέλω η ομάδα να δουλέψει και στα δύο και ανάλογα με το παιχνίδι θα επιλέγω εγώ το καταλληλότερο”.



Για τον Ράμος: “Πλέον του κάνω παράπονα γιατί δεν βοηθάει επιθετικά. Είναι προσηλωμένος πολύ στα αμυντικά του καθήκοντα. Δουλέψαμε πολύ μαζί του αμυντικά και βλέπαμε κάθε μέρα πως βελτιωνόταν. Δεν θέλουμε όμως να χάσει αυτό που έχει επιθετικά”.




TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ