ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εντίνιο: "Με έσπρωξε ο αντίπαλος"

Εντίνιο: "Με έσπρωξε ο αντίπαλος"
εντινιο

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνισή του, αλλά και από τη νίκη της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Εντίνιο

" Ήμουν πολύ αισιόδοξος πριν αρχίσει το παιχνίδι. Από την αρχή πίστευα ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για το γκολ που πέτυχα. Στη φάση του πέναλτι, ο αντίπαλος με έσπρωξε και ευτυχώς που ο επόπτης μπόρεσε να το δει. Έχουμε καινούριους παίκτες και δουλεύουμε πολύ. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν εδώ και μας συμπαραστάθηκε".

Κύρος Βασσάρας (ο οποίος αποχώρησε τελευταίος από ΟΑΚΑ): " Θέλουμε να δούμε καλύτερο θέαμα και καλές διαιτησίες. Τόσο στο τέλος του παιχνιδιού όσο και στο ημίχρονο δεν ήρθε κανείς στα αποδυτήρια για το παραμικρό. Ηταν ένα παιχνίδι εύκολο"

Γιώργος Καραγκούνης:" Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Η ΑΕΚ έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ. Δεν έπρεπε να αφήσουμε τον παίκτη να σουτάρει. Η ΑΕΚ, από τη στιγμή που προηγήθηκε, έπαιξε πίσω. Δεν είχαμε τις ευκαιρίες που θέλαμε, ούτε εκμεταλλευτήκαμε τα στημένα. Μετά είχαμε και πάλι τον έλεγχο, η ΑΕΚ έπαιζε πίσω για να διαφυλάξει το σκορ και πήγαμε στα αποδυτήρια με δεύτερο γκολ. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που δίνεται αυτό το πέναλτι. Αν και δεν είναι δουλειά δική μας, όπως μίλησα και με τους συμπαίκτες μου, δεν υπάρχει πέναλτι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ.

Άλλο να πας στα αποδυτήρια με 1-0 κι άλλο με 2-0. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που δίνεται πέναλτι εδώ. Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και πιο ψυχωμένα, είχε την ουσία και το πάθος και πήρε το παιχνίδι. Δεν θέλαμε να ξεκινήσουμε με ήττα και μάλιστα σε ντέρμπι.

Στο δεύτερο μέρος πιέσαμε, δεν είχαμε φάσεις, η ΑΕΚ αμύνθηκε σωστά, έπαιξε πιο ψυχωμένα και στο τέλος οι λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος μας. Ελπίζω να παίζουμε καλύτερα, πιο ουσιαστικά. Είχαμε την υπεροχή στον αγώνα, αλλά όχι τις ευκαιρίες που θέλαμε. Μετά δεν εκμεταλλευτήκαμε τα στημένα. Δεν θέλαμε να ξεκινήσουμε με ήττα σε ένα ντέρμπι, γιατί σίγουρα είναι η 1η αγωνιστική. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά είναι ένα ντέρμπι. Πρέπει να παίζουμε με μεγαλύτερο πάθος και να έχουμε πιο μεγάλη ουσία.



".

Zιλμπέρτο Σίλβα: "Δεν υπήρχε πέναλτι"

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ σε δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου εξέφρασε την... λύπη του για την ήττα ενώ καυτηρίασε και την κατά τον ίδιο, λανθασμένη, σε αντίθεση με τα λεγόμενα του Εντίνιο, υπόδειξη του επόπτη και του Κύρου Βασσάρα στην επίμαχη φάση του πέναλτι: " Δεν υπήρχε πέναλτι και είναι κρίμα που δόθηκε. Υπήρχαν πολλοί ποδοσφαιριστές μπροστά", ενώ συνέχισε λέγοντας: " Είναι δύσκολο να αποδεχθώ τέτοια ήττα. Είναι ευνοϊκό για εμάς που ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος. Η ήττα όμως αυτή δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Πάντως είχαμε την κατοχή αλλά δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες".

Αγγελος Μπασινάς: " To πρωτάθλημα δεν είναι μόνο ένα ντέρμπι. Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε δεν μπορούσαμε να παίξουμε ανοιχτά. Μας πήγαν όλα καλά και δεν κινδυνέψαμε ουσιαστικά. Αν παίζεις εσύ καλά δεν κοιτάς τι κάνει η άλλη ομάδα αλλά τι κάνει η ομάδα σου. Παίξαμε αυτό που θέλαμε κατά 70-80% και πετύχαμε το στόχο μας".

Ισμαελ Μπλάνκο: " Ήθελα να χτυπήσω το πέναλτι. Είχα πίστη στον εαυτό μου και πίστευα πως θα σκοράρω. Δεν ασχολούμαι με τα σχόλια που κάνουν κάποιοι. Τα δίνω όλα στις προπονήσεις. Δουλεύω και κάνω ό,τι μπορώ. Προσπαθώ να παίξω καλά και να κάνω αυτά που λέει ο προπονητής. Αυτή είναι η δουλειά μας".

Ριβάλντο: "Μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα"

Ο Ριβάλντο βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των πρώην πλέον συμπαικτών του. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα είπε: " Πιστεύω ότι η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη. Φεύγω χαρούμενος γιατί ξέρω ότι η ομάδα έχει καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και καλό προπονητή".

Όσον αφορά τιε πιθανότητες για τίτλο ο "Ρίμπο" είπε: " Σίγουρα θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στο πρωτάθλημα γιατί υπάρχουν δυνατές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός που το διεκδικούν επίσης, αλλά η ΑΕΚ έχει όλα τα εχέγγυα για να το κατακτήσει".

Γιόσου Σαριέγκι: "Δεν παίξαμε καλά. Οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν πιο αποφασισμένοι. Με λίγο καλύτερη απόδοση θα μπορούσαμε να πάρουμε ισοπαλία. Ρώτησα πέντε φορές το διαιτητή και δεν πήρα απάντηση για το πέναλτι. Άλλο να ξεκινάς την επανάληψη με 1-0 και άλλο με 2-0. Ήταν το πρώτο ματς και πρέπει να το ξεχάσουμε και εμείς και οι οπαδοί μας. Είχαμε ευκαιρίες στο παιχνίδι όμως κάποιοι παίκτες δεν ήταν σε καλή κατάσταση και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και θα δουλέψουμε τις 15 μέρες που υπάρχει κενό".

Κώστας Αντωνίου: "Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ήταν δίκαιη η νίκη της ΑΕΚ. Ωστόσο θεωρώ καθοριστικό το πέναλτι που έδωσε εις βάρος μας. Το είδα και στην τηλεόραση και δεν ήταν αλλά εσείς είσαστε οι δημοσιογράφοι και θα κρίνετε. Δεν πρέπει να ξεκινάμε με αυτά, όμως με τέτοιες διαιτησίες δεν υπάρχει μέλλον. Δεν είναι δυνατόν με τέτοιες αποφάσεις να κρίνονται αυτά τα παιχνίδια. Σε αυτό το επίπεδο όλοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Θα ήθελα να δηλώσω ότι αν οι υπεύθυνοι κρίνουν ότι έγινε λάθος θα πρέπει τα αρμόδια όργανα να κρίνουν και να βγάλουν εκτός πινάκων τους αρμόδιους."

- Σε πηγαδάκι αργότερα και πάλι ο football manager του ΠΑΟ είπε ότι "Ακόμα και έτσι όπως παίξαμε δεν αξίζαμε να χάσουμε και έπρεπε το αποτέλεσμα να ήταν 1-1. Δεν γίνεται κάποιοι να επανέρχονται στο χώρο της διαιτησίας, άνθρωποι που ήταν στις τελευταίες θέσεις της λίστας. Υπάρχουν προοπτικές, γίνονται επενδύσεις και κάποιοι έρχονται και τις διαλύουν".

- Σύμφωνα με πληροφορίες την Δευτέρα θα εγκριθεί -εκτός απρόοπτου- από το Δήμο Αθηναίων η πολυπόθητη άδεια έναρξης των εκσκαφών για τον Βοτανικό και από την προσεχή Πέμπτη θα ξεκινήσουν οι εργασίες για το "βύθισμα" του οικοπέδου που θα στεγαστεί το νέο "σπίτι" του Παναθηναϊκού.

























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ