STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
κοσμος-οπαδοι

Το SPORT 24 βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει το κλίμα πριν το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ. Τραυματίες... Μουρίνιο και Ρίμπο στο γήπεδο

21:15 Το μεγάλο ντέρμπι ξεκίνησε στο ΟΑΚΑ... απολαύστε το live... από το SPORT 24

21:14 Μαϊστόροβιτς και Καραγκούνης αντάλλαξαν λάβαρα και οι δύο ενδεκάδες πήραν θέση για την έναρξη.

21:13 Οι δύο ενδεκάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο μαζί με το διαιτητικό τρίο (που φοράει κόκκινα) και παρατάχθηκαν για να ανταλλάξουν χειραψία.

21:10 Την ώρα που οι αναπληρωματικοί του Παναθηναϊκού μπήκαν στο γήπεδο και αποδοκιμάστηκαν οι φίλοι της ΑΕΚ σήκωσαν από την Θύρα 1 ένα πανό που έγραφε: " Η ΑΕΚ είναι ιδέα δεν είναι προϊόν. Εκεί διαφέρουμε, ξυπνήστε ρε..."

21:07 Στα επίσημα και ο πρώην... σταρ της ΑΕΚ, Ριβάλντο με την συζυγό του, ήρθε για να παρακολουθήσει το μεγάλο ντέρμπι. Ο Βραζιλιάνος χειροκροτήθηκε από τους φίλους της ΑΕΚ ενώ είχε χειραψία και με τον Οτο Ρεχάγκελ.

21:02 Οι συνθέσεις των ομάδων από τα μεγάφωνα και τα μάτριξ με τους περίπου 30.000 οπαδούς της Ενωσης να δημιουργούν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

21:00 Αποδοκιμασίες και σφυρίγματα από τους οπαδούς της ΑΕΚ, για την αποχώρηση των φιλοξενούμενων προς την φυσούνα και τα αποδυτήρια.

20:58 Οι παίκτες της ΑΕΚ αποχωρούν για τα αποδυτήρια και τις τελευταίες οδηγίες από τον Γιώργο Δώνη.

20:49 Από τα μάτριξ του ΟΑΚΑ, οι άνθρωποι της ΑΕΚ, δείχνουν ένα εντυπωσιακό βίντεο με γκολ από της Ενωσης σε παλιότερες αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, εικόνες που έχουν καθηλώσει τους οπαδούς.

20:40 Κατα την εισοδό του ο Θωμάς Μαύρος, τόνισε μεταξύ άλλων για το ματς: " Οποιος παίζει στην ΑΕΚ πρέπει να έχει ψυχικά αποθέματα. Πρέπει να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να κερδίσουμε. Είναι θέμα ψυχολογίας και οι παίκτες πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

20:39 Οι "πράσινοι" βασικοί και αναπληρωματικοί βγήκαν για προθέρμανση και αποδοκιμάζονται έντονα από τους φίλους των γηπεδούχων.

20:38 Το διαιτητικό τρίο βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με "μπλε" μπλουζάκια και αποδοκιμάστηκε πιο έντονα ακόμα και από τους τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού!!!

20:36 Η ενδεκάδα της ΑΕΚ, με την αλλαγή που το SPORT 24 σας είχε δώσει από νωρίς του Πλιάτσικα αντί του Καφέ. Σαχά, Ράμος, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Ρίκκα, Μπασινάς, Πλιάτσικας, Σκόκο, Εντίνιο και Μπλάνκο μπήκαν στο γήπεδο για ζέσταμα και αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες φίλους της ομάδας.

20:34 Μεγάλη τιμή για το ελληνικό πρωτάθλημα αφού στην πρεμιέρα τοου, ο Ζοσέ Μουρίνιο ήρθε στο γήπεδο συνοδευόμενος από τον Ντέμη Νικολαϊδη. Ο τεχνικός της Ιντερ, ήρθε να "κατασκοπεύσει" τον προσεχή αντίπαλο των πρωταθλητών Ιταλίας, Παναθηναϊκό για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

20:30 Γκαλίνοβιτς και Τζόρβας (στο ντεμπούτο του...) βγήκαν για την προθερμανσή τους και οι οπαδοί της Ενωσης τους αποδοκίμασαν έντονα. Την ίδια ώρα ο ύμνος των γηπεδούχων από τα μεγάφωνα του Ολυμπιακού σταδίου.

20:28 Ο Σεμπαστιάν Σαχά βγήκε για το "ζέσταμά" του και οι περίπου 15.000 οπαδοί της ΑΕΚ με συνθήματα και χειροκροτήματα ζητούσαν την νίκη επί του Παναθηναϊκού.

20:20 Η ενδεκάδα των "πράσινων", που τελικά είχε μια ακόμα αλλαγή σε αντίθεση με τις τελευταίες πληροφορίες: Γκαλίνοβιτς, Μουν, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Γκάμπριελ, Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης, Ροντρίγκο Σόουζα.

20:15 O α' αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, κ. Αντωνιάδης με την είσοδό του στα VIP του ΟΑΚΑ, τόνισε για το ματς και τους στόχους των "πράσινων": " Εχει ψυχολογικό αβαντάζ ο Παναθηναϊκός ενώ η ΑΕΚ ψάχνει διέξοδο από το ματς αυτό. Κανείς δεν μπορεί να προκαταδικάσει το αποτέλεσμα. Ο στόχος του Παναθηναϊκού επιτεύχθει που ήταν να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο και να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

20:06 Ο Οτο Ρεχάγκελ πριν περάσει στα επίσημα με δηλώσεις του τόνισε για το ντέρμπι: " Ελπίζω να δούμε ένα καλό παιχνίδι μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Είναι το ξεκίνημα και επειδή έχουμε δύο ματς με την Εθνική να είναι καλά όλοι οι παίκτες".

20:04 Στο ιατρείο του ΟΑΚΑ μεταφέρονται τέσσερις οπαδοί της ΑΕΚ, που τραυματίστηκαν εκατέρωθεν από τις συγκρούσεις με τα ΜΑΤ.

20:00 Οι οπαδοί της ΑΕΚ και οι δυνάμεις της αστυνομίας κυρίως τα ΜΑΤ συγκρούονται στις εισόδους της Θύρας 1. Τα δακρυγόνα και οι συγκρούσεις αυξάνονται....

19:55 Δακρυγόνα και μικροεπεισόδια έξω από την θύρα των οπαδών της ΑΕΚ που φωνάζουν " Μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι..."

19:53 Πριν ο Χάρης Κοπιτσής μπει στα επίσημα με δηλώσεις του τόνισε: " Δεν ξέρουμε το τελικό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε να ξεκινήσει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με ένα καλό αποτέλεσμα. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα πεισμώσουν από την ήττα της Ομόνοιας."

19:49 Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε με ισχυρή αστυνομική δύναμη. Τεν Κάτε και Γκαλίνοβιτς αγκαλιά και χαμογελαστοί κατέβηκαν πρώτοι (ο καθένας από διαφορετικοί πόρτα) στα αποδυτήρια. Τελευταίος μπήκε ο Ιβανσιτς ενώ οι περισσότεροι "πράσινοι" φορούσαν ακουστικά και άκουγαν μουσική για να είναι χαλαροί.

19:45Οι υπεύθυνοι του σταδίου άρχισαν το αυτόματο πότισμα του αγωνιστικού χώρου.

19:39 Περίπου επτά παίκτες της ΑΕΚ, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και οι 1000 οπαδοί της τους αποθέωσαν. Μεταξύ των παικτών και ο Πλιάτσικας που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι στο αρχικό σχήμα αντί του Καφέ, αν και ακόμα ο Δώνης δεν έχει ανακοινώσει την αρχική ενδεκάδα.

19:35Η αποστολή της ΑΕΚ, έφτασε με ισχυρή αστυνομική δύναμη. Πρώτος από το πούλμαν της ομάδας κατέβηκε ο τεχνικός της Γιώργος Δώνης. Από τους παίκτες που κατέβηκαν αρκετά χαμογελαστός ήταν ο Σωτήρης Κυργιάκος ενώ οι λιγοστοί φίλοι της Ενωσης που ήταν στην υποδοχή και χειροκρότησαν έντονα τον Νίκο Γεωργέα.

19:21 Το διαιτητικό τρίο με τα κουστούμια του λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στο ΟΑΚΑ, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο αλλά και τις δύο εστίες. Μάλιστα, όταν κατευθύνθηκαν προς την εστία που απο πίσω ήταν ήδη περίπου 200 οπαδοί της ΑΕΚ, αποδοκιμάστηκαν.

19:09 Σε ότι αφορά το αντίπαλο στρατόπεδο εκτός από την εικόνα του φετινού πολυμετοχικού Παναθηναϊκού, στο αστέρι της ομάδας όπως ήταν φυσικό παρουσιάζεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

19:03 Στο πλούσιο match programme του ντέρμπι από την ΠΑΕ ΑΕΚ, o Ισμαελ Μπλάνκο... σε συνέντευξή του τονίζει ότι ο πρώτος στόχος για την ΑΕΚ φέτος είναι ο τίτλος. " Θεωρώ ότι η ομάδα έχει ενισχυθεί αρκετά και δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία. Η νίκη επί του Παναθηναϊκού θα δώσει πολύ μεγάλη χαρά στον κόσμο μας και για μας αυτό είναι πολύ βασικό."

























































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ