ΗΡΑΚΛΗΣ

99 χρόνια Ηρακλής

99 χρόνια Ηρακλής
ηρακλης σημα

Σαν σήμερα, πριν από 99 χρόνια ιδρύθηκε ο Ηρακλής. Ο ιστορικότερος Αθλητικός Σύλλογος στον Βορειοελλαδικό χώρο

Ο Ηρακλής σαν σήμερα, Πέμπτη 29/11/2007, "εγγράφει" αισίως και ενδόξως το ενενηκοστό ένατο έτος στην βαριά και πολυδιάστατη ιστορική διαδρομή του, η οποία εμπεριέχει τεράστια Εθνική, κοινωνική, πολιτισμική και αθλητική προσφορά, με καθολική αναγνώριση από το φίλαθλο πανελλήνιο.
Του χρόνου, η λαμπρή αυτή ιστορία θα κάνει την μεγάλη στροφή των 100 ετών και όλοι οι Ηρακλειδείς προσμένουμε να γιορτάσουνε την χρυσή επέτειο με την ευχή όλα τα Τμήματα του Συλλόγου να είναι ακμαία και πρωταγωνιστικά.

"Όπως αξίζει στον μεγάλο και εορτάζοντα σήμερα ΗΡΑΚΛΗ μας", επισημαίνει σχετικά η ΠΑΕ Ηρακλής κι εύχεται ΧΡΟΝΙΑ - ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ - ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ "ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΑ".



Συμφωνία με Γεωργιάδη



Πραγματοποιήθηκε χθες (28/11) το βράδυ συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνη Ρέμου και του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιώργου Γεωργιάδη.

Στην διάρκεια αυτής μέσα σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε οριστική συμφωνία για το θέμα της οφειλής της ΠΑΕ προς τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Με την χθεσινοβραδινή αυτή εξέλιξη άλλο ένα σημαντικό ζήτημα οικονομικής εκκρεμότητας που απασχολούσε την τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής τακτοποιήθηκε.






TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ