ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το νέο Pick-up της VW

Το νέο Pick-up της VW

Παγκόσμια πρεμιέρα έκανε στο Σάο Πάουλο, το νέο Tarok Concept, το νέο Pick-up της VW

Κάτι παραπάνω από κοντά στην πραγματικότητα είναι το πρωτότυπο Tarok, που παρουσίασε χθες η Volkswagen στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο (6-18 Νοεμβρίου).

Το «παντός εδάφους» όχημα, συνδυάζει τα χαρακτηριστικά της τελευταίας γενιάς ψηφιακά δικτυωμένων SUV, με την ευελιξία της έξυπνης σχεδίασης ενός αμαξώματος πέντε μέτρων. Τα καινοτόμα, νέα χαρακτηριστικά του, περιλαμβάνουν μια μεγάλη μεταβλητή περιοχή φόρτωσης, η οποία μπορεί να επεκταθεί χάρη στο πτυσσόμενο πίσω πλαίσιο στην ευρύχωρη τετράθυρη, διπλή καμπίνα.

Το νέο Pick-up της VW

Η Volkswagen κατάφερε να συνδυάσει τα πρακτικά πλεονεκτήματα του Tarok Concept με έναν τρόπο ζωής. Ουσιαστικά συνδυάζει τα στιλτιστικά στοιχεία ενός αστικού SUV με ένα αυθεντικό off-road σχεδιασμό.

Το εσωτερικό δείχνει τη νέα κατεύθυνση της Volkswagen στον τομέα των pick-up, με τον κυρίως ψηφιακό σχεδιασμό της.

Το Tarok Concept τροφοδοτείται από έναν τετρακύλινδρο TSI κινητήρα 150 hp, ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει είτε με καθαρή αιθανόλη (E100), που είναι διαδεδομένη στη Βραζιλία, είτε με μίγμα βενζίνης και αιθανόλης (E22) . Ο κινητήρας συνδυάζεται επίσης με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 ταχυτήτων και μόνιμο σύστημα τετρακίνησης 4MOTION.

Το νέο Pick-up της VW

Είναι βέβαιο ότι η Volkswagen σύντομα θα προσφέρει μια σειρά εκδόσεων του Tarok Concept στην αγορά της Βραζιλίας, με ελάχιστες αλλαγές. Ωστόσο, το avantgarde pick-up θα ενισχύσει τη γκάμα μοντέλων της Volkswagen σε άλλες παγκόσμιες αγορές. Το μοντέλο της μελλοντικής σειράς θα ξεκινήσει με έναν κινητήρα TSI 2.0 TDI άμεσης έγχυσης (TDI), ο οποίος παράγει επίσης 150 hp...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ