ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τέρμα το Auris – έρχεται η νέα Corolla

Τέρμα το Auris – έρχεται η νέα Corolla

Το όνομα Corolla θα κοσμεί πλέον τις εκδόσεις Hatchback, Sedan και Wagon της νέας γενιάς Toyota, που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη στις αρχές του 2019, αντικαθιστώντας το λογότυπο Auris.

Το Auris, που εδώ που τα λέμε ως όνομα ελάχιστους συγκίνησε, τερματίζεται εδώ. Η Toyota αποφάσισε ότι οι νέες εκδόσεις του μικρομεσαίου μοντέλου θα φέρουν το όνομα Corolla και θα βασίζονται στη νέα πλατφόρμα Toyota New Global Architecture (TNGA) της Corolla, αντικαθιστώντας τις τρεις τρέχουσες διαφορετικές πλατφόρμες.

Τα τρία αμαξώματα της Corolla θα επωφεληθούν από την τελευταία υβριδική τεχνολογία.

Η Corolla είναι το πιο δημοφιλές όνομα μοντέλου παγκοσμίως, με περισσότερα από 45 εκατομμύρια οχήματα να έχουν πουληθεί από το 1966.

“Η φιλοσοφία μηχανικής και σχεδιασμού της TNGA, φέρνει μια εντελώς νέα διάσταση στα μοντέλα της μικρομεσαίας κατηγορίας (C) της επόμενης γενιάς. Με τη φημισμένη ποιότητα, ανθεκτικότητα και αξιοπιστία της Corolla, οι πελώτες μας θα επωφεληθούν από ένα ξεχωριστό σχεδιασμό, καλύτερο εσωτερικό, πιο δυναμική οδήγηση και αποτελεσματικούς υβριδικούς κινητήρες”, δήλωσε ο Dr Johan van Zyl, διευθύνων σύμβουλος της Toyota Motor Europe.

Το νέο Corolla θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιούμ τον Οκτώβριο...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ