ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι οικονομικές απαιτήσεις των Άγγλων για τον Σάντσο είναι ακόμη υψηλές

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι οικονομικές απαιτήσεις των Άγγλων για τον Σάντσο είναι ακόμη υψηλές
(AP Photo/Martin Meissner) (AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Η Ντόρτμουντ επιθυμεί να αποκτήσει εκ νέου τον Τζέιντον Σάντο, ωστόσο οι καλές εμφανίσεις του με τους Βεστφαλούς ως δανεικός διατήρησαν τις οικονομικές απαιτήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε υψηλά επίπεδα.

Η Ντόρτμουντ διανύει μία εκπληκτική χρονιά στο Champions League και ένας από τους λόγους αυτής της αγωνιστικής εκτόξευσης στην Ευρώπη είναι ο Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος φαίνεται να έχει βρει τον καλό του εαυτό στην Γερμανία.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την συγκυρία προκειμένου να αποταμιεύσει ένα σημαντικό ποσό σε περίπτωση που προκύψει πώληση του Άγγλου εξτρέμ.

Υποστηρίζεται πως οι "Κόκκινοι Διάβολοι" δεν προτίθενται να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους για τον Σάντσο κάτω από το 75% του ποσού που δαπανήθηκε για χάρη του το 2021, τα 85 εκατομμύρια.

Βέβαια, αυτή η συνθήκη είναι απωθητική για του Γερμανούς, αφού δεν έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τόσα χρήματα και φαίνεται πως ο παίκτης θα χρειαστεί να μειώσει τις δικές του απολαβές ούτως ώστε να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες για πιθανό deal.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ