ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πλησιάζει η πρεμιέρα του ηλεκτρικού Skoda Enyaq Iv

Πλησιάζει η πρεμιέρα του ηλεκτρικού Skoda Enyaq Iv

Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της τσεχικής μάρκας, αποκαλύπτεται την 1η Σεπτεμβρίου. Η τσεχική μάρκα, πρόκειται να παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο ENYAQ iV.

Μπορεί η Skoda να διαθέτει το αμιγώς ηλεκτρικό Citigo, και να έχει εξηλεκτρίσει μοντέλα όπως η Octavia και η Superb, ωστόσο, στην ραγδαίως αναπτυσσόμενη αγορά των SUV, τώρα κάνει μπάσιμο με ηλεκτρική έκδοση.

Η τσεχική μάρκα, πρόκειται να παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο ENYAQ iV, το πρώτο μοντέλο παραγωγής της SKODA AUTO που βασίζεται στην MEB, την πλατφόρμα που έχει εξελίξει το Volkswagen Group ειδικά για την ηλεκτροκίνηση, την 1η Σεπτεμβρίου στην Πράγα.

Όπως βλέπουμε από αυτή τη φωτογραφία που δεν αφήνει πολλά να αποκαλυφθούν, οι ευθείες γραμμές κυριαρχούν σε ένα αμάξωμα που θα αποτελέσει τη νέα ναυαρχίδα της μάρκας. Οι κοντοί πρόβολοι εμπρός σε συνδυασμό με μία χαρακτηριστικά μακριά γραμμή οροφής, δημιουργούν ένα δυναμικό εξωτερικό προφίλ τη στιγμή που αφήνουν για τη φαντασία ένα πολύ ευρύχωρο εσωτερικό, στοιχείο όπου η SKODA κυριαρχεί. Σε χώρους, αναμένεται να είναι ανάλογο του KODIAQ, αν και συνολικά το ENYAQ iV θα έχει μικρότερο μήκος από τη νέα OCTAVIA!

Θα είναι διαθέσιμο τόσο σε δικίνητη όσο και τετρακίνητη έκδοση, με δυνατότητα επιλογής από τρεις διαφορετικές μπαταρίες και πέντε επίπεδα ισχύος. Η φόρτισή του σε ταχυφορτιστή συνεχούς ρεύματος θα γίνεται ακόμα και με 125 kW, με την αυτονομία να φτάνει τα 500 χιλιόμετρα, καθιστώντας το ENYAQ iV ένα πρακτικό όχημα, ιδανικό για καθημερινή χρήση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ