ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πλήρης αποκάλυψη της ανανεωμένης Skoda Superb

Arnold
Arnold ARNOLD

Νέες τεχνολογίες, εκλεπτυσμένος σχεδιασμός και σε έκδοση Scout για την ανανεωμένη Skoda Superb.

Η ναυαρχίδα της Skoda αναβαθμίστηκε σε μεγάλο βαθμό και παρουσιάζεται με σημαντικές τεχνολογίες, τριάμισι χρόνια μετά την παρουσίαση της τρίτης γενιάς.

Η τσεχική μάρκα, θα διαθέσει το μοντέλο και σε έκδοση Scout, με σχεδιαστικές πινελιές και ελαφρώς υπερυψωμένο αμάξωμα, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση iV plug-in hybrid.

Ξεχωρίζει από τους προβολείς Full LED Matrix με ενεργή λειτουργία Coming/ Leaving Home και από τα δυναμικά φλας των Full LED πίσω φώτων. Οι προβολείς Full LED Matrix διαθέτουν χαρακτηριστικά κρυστάλλινα εφέ καθώς και την επιγραφή «SKODA Crystal Lighting». Οι προβολείς παρέχουν διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού για διάφορες καταστάσεις και καιρικές συνθήκες, όπως οδήγηση στην πόλη, στον αυτοκινητόδρομο ή στη βροχή. Εξάλλου, φέρει νέα μάσκα SKODA και το όνομα της μάρκας με κεφαλαία στο πίσω μέρος.

Οι πιο στενοί προβολείς φτάνουν πλέον μέχρι τη μάσκα και διαθέτουν στάνταρ τεχνολογία LED για τη μεσαία και μεγάλη σκάλα, τα φώτα ημέρας και θέσης. Επανασχεδιασμένα είναι και τα LED φώτα ομίχλης. Ολοκληρώνοντας την αισθητική αναβάθμιση στις δυνατότητες εξατομίκευσης προστέθηκαν νέες ζάντες αλουμινίου 18 και 19 ιντσών στα χρώματα Crystal Black και Race Blue. Παράλληλα με το νέο SUPERB SCOUT, η γκάμα θα εξακολουθεί να περιλαμβάνει το SUPERB ως SPORTLINE, ενώ το SUPERB L&K με το πολυτελές εσωτερικό του θα είναι και πάλι η κορυφαία έκδοση.

Autodesk VRED Design 2019.3
Autodesk VRED Design 2019.3 AUTODESK VRED DESIGN 2019.3

Το SKODA SUPERB, εξοπλίζεται με σύγχρονους κινητήρες, τρεις πετρελαίου και τρεις βενζίνης, η απόδοση των οποίων κυμαίνεται από τους 120 έως τους 272 ίππους. Επίσης, νέας σχεδίασης είναι ο κινητήρας πετρελαίου 2.0 TDI που αποδίδει 150 ίππους.

Συνολικά, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δέκα διαφορετικούς συνδυασμούς κινητήρα / μετάδοσης, με το αυτόματο κιβώτιο DSG των 7 σχέσεων να είναι, ανάλογα με τον κινητήρα και το επίπεδο εξοπλισμού, είτε στάνταρ είτε προαιρετικό. Ο κορυφαίος πετρελαίου, συνδυάζεται και με τετρακίνηση, η οποία είναι στάνταρ στην πιο ισχυρή έκδοση βενζίνης.

Στο εσωτερικό του, το SUPERB διαθέτει στοιχεία χρωμίου, φωτιζόμενες θήκες στις πόρτες, νέες επενδύσεις καθισμάτων καθώς και έγχρωμες ραφές που δημιουργούν αντιθέσεις, προαιρετικό σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί (KESSY), ειδικά διακοσμητικά αίσθησης ξύλου και επενδύσεις καθισμάτων από ειδικό ύφασμα SCOUT κ.ά.

Πλήρης αποκάλυψη της ανανεωμένης Skoda Superb

Σε επίπεδο συστημάτων ασφάλειας, φέρει το Προσαρμοζόμενο Cruise Control (Adaptive Cruise Control), για ταχύτητες έως και 210 χλμ./ώρα, το Side Assist (Πλευρική Υποβοήθηση) - το οποίο λειτουργεί σε απόσταση έως και 70 μέτρων πίσω από το αυτοκίνητο, την Υποβοήθηση Έκτακτης Ανάγκης για δρόμους πολλαπλών λωρίδων (Emergency Assist for multi-lane roads) και το Front Assist με προληπτική προστασία πεζών…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ