ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οικογενειακή υπόθεση το νέο Citroen Berlingo

Οικογενειακή υπόθεση το νέο Citroen Berlingo

Η Citroen δημιούργησε ένα video με σκηνές από την οικογενειακή ζωή, για το λανσάρισμα του νέου της μοντέλου.

Η Citroen δημιούργησε ένα video με σκηνές από την οικογενειακή ζωή, για το λανσάρισμα του νέου της μοντέλου. "Δεν εφεύρουμε την οικογένεια, αλλά το αυτοκίνητο που πηγαίνει μαζί της". Με αυτό το σλόγκαν η Citroen ετοίμασε μια ταινία εμπνευσμένη από την οικογενειακή ζωή, η οποία προβλήθηκε χθες στη Γαλλία.

Πρωτοπόρος των οχημάτων αναψυχής το 1996, η Citroen ξεκινάει την τρίτη γενιά του Berlingo, που έχει πουλήσει πάνω από 1,7 εκατομμύρια μονάδες. Το νέο Berlingo παραμένει ο ιδανικός οικογενειακός σύντροφος - ακόμη πιο λειτουργικός, άνετο και με υψηλή τεχνολογία.

Η ταινία παίρνει μια στοργική ματιά στη ζωή μιας οικογένειας. Βλέπουμε τον αδελφό και την αδελφή να μεγαλώνουν κάτω από το αγαπημένο βλέμμα των γονιών τους. Με τα χρόνια, το νέο Berlingo θέτει το σκηνικό για ταξίδια. Βλέπουμε τα παιδιά να μεγαλώνουν και να φτάνουν στους στόχους τους. Το οικογενειακό έπος ολοκληρώνεται με το γάμο του νεαρού κοριτσιού, τώρα γυναίκας. Οι γονείς της και ο μικρός αδελφός, επίσης ενήλικας, παρακολουθούν με συγκίνηση.

Σε αυτή την έξυπνη ταινία, το νέο Berlingo είναι ένα πλήρες μέλος της οικογένειας.

Η παρουσίαση του μοντέλου στο κοινό, θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, στις 2 Οκτωβρίου.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ