ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο Συγγελίδης έφερε τα Euro Repar Car στην Ελλάδα

Ο Συγγελίδης έφερε τα Euro Repar Car στην Ελλάδα

Συνεχίζεται η ανάπτυξη του πανευρωπαϊκού δικτύου και στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα έγινε η 19η χώρα που διαθέτει το δίκτυο EURO REPAR CAR SERVICE, το οποίο ανήκει στο Group PSA και απαριθμεί πάνω 3.000 Σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης σε: Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Λευκορωσία, Ελλάδα, Τουρκία, Αλγερία, Κίνα, Βραζιλία, Αργεντινή, Βουλγαρία και Τυνησία.

Την αντιπροσώπευση του δικτύου στην Ελλάδα, ανέλαβε ο όμιλος Συγγελίδη, μέσω της εταιρείας AIGLON Α.Ε., στο πλαίσιο της ευρύτερης ανάπτυξής του στην αγορά του αυτοκινήτου, αλλά και στις υπηρεσίες μετά την πώληση, σε συνεργασία με το Group PSA, του οποίου είναι αντιπρόσωπος των μαρκών Peugeot, Citroen και DS.

Στην Αθήνα, ήδη λειτουργούν τα 3 πρώτα EURO REPAR CAR SERVICE (Πειραιώς, Θηβών, Αμφιθέας), από τα 100 συνολικά που έχει θέσει ως στόχο μέχρι το 2020, σε όλη την Ελλάδα.

Στα συνεργεία του δικτύου, που αποτελούνται απο χιλιάδες ανεξάρτητους επισκευαστές (μη εξουσιοδοτημένους από τις εκάστοτε εισαγωγικές εταιρείες) EURO REPAR CAR SERVICE, πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης και επισκευής οχημάτων όλων των μαρκών.

Τα συνεργεία του δικτύου EURO REPAR CAR SERVICE προσφέρουν οικονομικές λύσεις συντήρησης και επισκευής των οχημάτων, με πλήρη γκάμα ανταλλακτικών με την επωνυμία EUROREPAR, και υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τα καταστήματα του δικτύου προσφέρουν

  • Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, ειλικρίνεια και διαφάνεια στις πραγματοποιηθείσες εργασίες
  • Αμεση εξυπηρέτηση χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει το σύστημα διανομής ανταλλακτικών
  • Διετή εγγύηση για ανταλλακτικά και εργασία
  • Σχέση ποιότητας / τιμής που αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη την αγορά του αυτοκινήτου.
  • Πληρέστατη και άμεσα διαθέσιμη γκάμα των ανταλλακτικών τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες επισκευής και συντήρησης οχημάτων ηλικίας μεταξύ 3 και 20 ετών.

Σε διεθνές επίπεδο, το δίκτυο EURO REPAR CAR SERVICE στοχεύει να αγγίξει τα 10.000 σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης, κάτι που εντάσσεται στο στρατηγικό πλάνο «Push to Pass» του Group PSA...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ