Νέο ελαστικό Michelin Primacy 4

Η Michelin, παρουσιάζει το νέο ελαστικό Michelin Primacy 4, μετά από τρία χρόνια ανάπτυξης.

Το νέο ελαστικό προσφέρει υψηλές επιδόσεις στους βρεγμένους δρόμους, από την πρώτη μέρα χρήσης του και μέχρι να φτάσει το νόμιμο όριο του δείκτη φθοράς (1,6 χιλιοστά πέλματος). Ανταποκρίνεται, δηλαδή, στην ανάγκη για υψηλές επιδόσεις, ακόμα και όταν φθαρεί, προσφέροντας επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο.

Χάρη στα ελαστομερή τελευταίας γενιάς, το νέο ελαστικό Michelin Primacy 4, προσφέρει υψηλό επίπεδο πρόσφυσης στο βρεγμένο οδόστρωμα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο, χωρίς συμβιβασμούς στη διάρκεια ζωής.

Για να επιτευχθεί αυτό το επίπεδο πρόσφυσης, έχει βελτιωθεί το σκάλισμα πέλματος και ο νέος σχεδιασμός του περιλαμβάνει πιο τετραγωνισμένες και λιγότερο κωνικές αυλακώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, το νερό απομακρύνεται επαρκώς, ακόμα και όταν το ελαστικό έχει φθαρεί. Έτσι, τόσο όταν είναι καινούριο όσο και όταν φθαρεί, το Michelin Primacy 4 προσφέρει εξαιρετικό επίπεδο φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα. Σύμφωνα με συγκριτικές δοκιμές με τα ελαστικά του ανταγωνισμού στη διάσταση 205/55 R16 91V, το Michelin Primacy 4, όταν είναι καινούριο, φρενάρει κατά μέσο όρο 0,9 μέτρα πιο νωρίς. Και όταν, όμως, έχει φθαρεί, αυξάνει ακόμα περισσότερο τη διαφορά του από τους ανταγωνιστές του, καθώς φρενάρει 2,8 μέτρα πιο νωρίς από το μέσο όρο.

Επιπλέον, με το νέο Michelin Primacy 4, οι οδηγοί μπορούν ακόμα πιο εύκολα να «διαβάσουν» το επίπεδο της φθοράς του ελαστικού, με ακόμα πιο εμφανή σήμανση στον ώμο και μια επιπλέον σήμανση στο κάτω μέρος των αυλακώσεων του πέλματος.

Σε σύγκριση με τους βασικούς του ανταγωνιστές, το νέο Michelin Primacy 4 διαρκεί κατά μέσο όρο για 18.000 περισσότερα χιλιόμετρα.

Το Michelin Primacy 4 διατίθεται στην Ελλάδα σε 16, 17 και 18 ίντσες.

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24